Prskalice

Jedan deo kabela ide iz tog razvodinka, a drugi iz prskalice, ja sam pokidao taj dzek sto sastvalja kabel, malo nepažne i neverovatnu glupost napravih.. ..

Послато са SM-A525F помоћу Тапатока

Poslednja izmena:
Možda pomogne.
Kablovi spojeni vezom utikač-utičnica uglavnom imaju na obe strane istu boju žice. Na isti pin dolazi ista boja žice. Probaj rastavirti pa poređenjem zaključiti gdje koja žica ide.
I po trganju žice, dužina ili oštećenja na mjestu kidanja može ukazati gdje je šta bilo.

Evo sad sam pogledao detaljnije, kabel koji ide iz prskalice nije ostecen, a kabel sto ide iz razvodnika tu se dzek izvukao, pokusacu sutra da vratim kako je bilo..

Daj Bože da vidiš gde je koja žica bila ali ne verujem.... Meni se od navigacije samo jedna žica isčupala pa nisam znao gde ide jer utičnica ima 7 pinova a kabel 4 žice. Uzeo od drugara kabel i ispitao unimerom gde koja ide i odradio sam zahvaljući motivaciji firme gde sam tražio da kupim nov kabel a dobio odgovor da nemaju niti će imati.

Meni su pinovi ostali na kabelu, valjda cu uspeti taj dzek da vratim kako je bilo,skupo izgleda ovu skolu platiti...

Nije ostecen dzek stoji, sve je na svom mestu, probacu sutra slike da postavim nesto nije htelo danas preko tapatalka...

ja imam aragov samo on off i plus minus mozda mogu da ti pomognem

Послато са SM-A536B помоћу Тапатока

Pokusao sam celo jutro bezuspesno da vratim, nasao sam ovde u gradu nekog momka kaze moze da opravi da radi te stvari, a od firme gde sam uzeo prskalicu sam pozajmio razvodnik dok se mij ne sredi.. hvala svima na pomoci i savetima

Koja sita idu za obične četvorka dizne? Nemam živce da četkicom stalno čistim dizne, često se desi da upadne nešto u diznu i ne prska lepo

Sent from my M2012K11AG using Tapatalk

A kakvi su ti filter pre pumpe kao i onaj u razvodniku?
Inače na onoj čuvenoj lechlerovoj tabeli ima podatak za svaku grupu dizni, koji filteri-sita idu.
Baci pogled na net, biće ti jasno.

Sitni su filteri na razvodniku, ali su jako krupni na diznama. Pogledaću tablicu, hvala ti.
Mesh 60 preporučuju, a ja imam plastične jako krupne rupe

Sent from my M2012K11AG using Tapatalk

Ne valjaju ti sita pre i posle pumpe.Sita na diznama nemam i nikad se nisu zapusile trojke duple aragove.

Da li pumpa za traktorsku prskalicu od 65 litara u minuti,moze da napravi dobar pritisak za prakanje sa granama od 11 metara,odnosno 16 redi po 70cm?

Moze. Ako su dizne velicine 04 to je 25 l/min.

Послато са SM-A536B помоћу Тапатока

Nazad
Vrh