kalman 58
Član
Kod mene su te montirane i zadovoljan sam sa svetloscu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kod mene su te montirane i zadovoljan sam sa svetloscu.
Otprilike tako. Ja sam do prošle godine išao sa tom kombinacijom ali nikad nisam imao 5 bara, obično oko 3. Sad me nešto zeza prskalica i svega nagura 1,5-2 bara u pskanju, nešto se dešava, ne znam šta je. Potrošio svega 160 l/ha vode pa morao skoro duplirati da bi izašla sva pripremljena hemija. Ne znam da li je do neke membrane ili do vazduha na onom ventilu dole na pumpi gde se doduvava.Koliko treba litara vode po hektaru za agromehaniku 8 m grane 16 dizni, crvene, mislim da su četvorka? Ako sa 539 idem drugom brzinom oko 1000 obrtaja, 6 km/ha pritisak je 5 bara? Rekli su mi da je to 300 l/ha?
Послато са DN2103 помоћу Тапатока
Koliki pritisak treba da bude u membrani da ne bi skakao pritisak gore dole?Vazduh u membrani pumpe nema veze sa tim,nego da umanjis pulsiranje pritiska koliko znam,ali sigurno nema veze sa pritiskom na manometru.Moze biti problem mozda do ventila pumpe,ili nesto oko razvodnika gore....
Nzm,nisam nikad to montirao,ima ovde slika i diskusija o tome garant ,probaj preko brze pretrage traziti.Kako se tak cep montira,do sada nije imala a radila je bez greske?
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока