Zavisi kakve su cene kod vas.
Po meni je to skupo za kod nas u Vojvodini.
Po meni je to skupo za kod nas u Vojvodini.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kupi dizne koje nece da ti prave maglu.Treba mi savet. Koristim Agromehanika prskalicu od 660litara(600 litara kapacitet za hemiju). E,sad, na 3 bara, drugom brzom, trosim oko 120-125 litara po jutru.
Na nekih 2.7 bara, je manje-vise ravno 100 litara. Testirao bih je i sa dosta manje vode, jer imam daleko neke njive i sve sam radim. Dok odem na njivu, vratim se da dopunim vec mi prolazi vreme za prskanje, krece sunce. Na njoj su plave dizne, cini mi se, lepo pravi maglu. Koje da kupim, pa da moze manju kolicinu vode lepo da rasprsi?
Kupi dizne koje nece da ti prave maglu.Zasto? Zastita je bolja sigurno sa diznama koje prave maglu,jedino ako je zbog vetra.
Pa plasticne originalne Lehler IDK dizne pre 3-4 godine ja placao 500 din. komad od uvoznika direktno.Danas na vasaru u Sidu replika,kopija(mala privreda) lehler dizni 650din.Pitam kod Pungula koliko su keramicke onda kaze 1200 dinara komad.Pre pola godine za geoline trazili 3e komad,sad ispod 5e nemogu se naci nigde i to na velikoKeramičke IDK su oko 850din, dok je plastika upola jeftinija. Ko ne prska puno, po meni radnju mu završavaju i plastične, jer to svakako nije obična plastika, a po meni najuniverzalnija dizna.
Ja imam plastične IDKT 03 na prodaju. Meni ne odgovaraju zbog vetra, oprskale nesto smešnom, i samo mi stoje. Ponavljam se kao papagaj
Koliko oprskas godisnje?IDK dizne keramika ili plastika?Šta preporučuju kolege koje ih koriste?