Prskalice

Mozda onda treba na manje bara da podesim? Na 2.7 je drugacije, nema tih sitnih kapljica nalik magli. Ne mogu da se zalim na tu prskalicu. Samo bih smanjio potrosnju vode, zbog ustede vremena.
Ne znam cemu podsmeh?

Mozda najbolje da uzemes dvojke dizne(zute), nece praviti maglu ali ce raditi posao.

Послато са SM-A525F помоћу Тапатока

Treba mi savet. Koristim Agromehanika prskalicu od 660litara(600 litara kapacitet za hemiju). E,sad, na 3 bara, drugom brzom, trosim oko 120-125 litara po jutru.
Na nekih 2.7 bara, je manje-vise ravno 100 litara. Testirao bih je i sa dosta manje vode, jer imam daleko neke njive i sve sam radim. Dok odem na njivu, vratim se da dopunim vec mi prolazi vreme za prskanje, krece sunce. Na njoj su plave dizne, cini mi se, lepo pravi maglu. Koje da kupim, pa da moze manju kolicinu vode lepo da rasprsi?
IDK zute dvojke 70-80lit.po KJ zavisi od brzine i pritiska.Trpe bocne udare vetra do 8m/s cini mi se.Samo za njih ide veci pritisak ja idem 4-5bara

Pozdrav svima hteo bih da pitam kakve su poljske pumpe za prskalice u odnosu na rau sada ove nove. Pitao sam na par mesta nude mi poljsku sa 100 litara ili da uzmem Rau od 65 litara.Hvala unapred na odgovorima.

Vrijedi li 500€ ova prskalica? Stigla iz Italije, nije ovdje uopste radila, nije ni isprobana.
https://postimg.cc/RJfvbfQF]
185-F6-B03-EC42-4577-B4-BE-9-EDAEB3-D4-FF1.jpg
[/URL][/url]

Nazad
Vrh