Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
IDK zute dvojke 70-80lit.po KJ zavisi od brzine i pritiska.Trpe bocne udare vetra do 8m/s cini mi se.Samo za njih ide veci pritisak ja idem 4-5baraTreba mi savet. Koristim Agromehanika prskalicu od 660litara(600 litara kapacitet za hemiju). E,sad, na 3 bara, drugom brzom, trosim oko 120-125 litara po jutru.
Na nekih 2.7 bara, je manje-vise ravno 100 litara. Testirao bih je i sa dosta manje vode, jer imam daleko neke njive i sve sam radim. Dok odem na njivu, vratim se da dopunim vec mi prolazi vreme za prskanje, krece sunce. Na njoj su plave dizne, cini mi se, lepo pravi maglu. Koje da kupim, pa da moze manju kolicinu vode lepo da rasprsi?
Imam leclerovu tablicu pa po njoj idem,brzinax pritisak x velicina dizne=toliko i toliko okvasavanje.Obicno 10-12km idem.Jedna preporuka,uzmi i sita jedinicu(1mm)radi sto manjeg zagusenja dizni.Kojom brzinom ides, msm koliko na sat? To mi je dovoljno za neke njive, da ne idem 2x.
De si kupio ta milimetarska sita ?Jedna preporuka,uzmi i sita jedinicu(1mm)radi sto manjeg zagusenja dizni.
Pa dobio uz prskalicu,malo ih je teze naci ali treba da ih ima.Moja je Agromax somborska 700lit.,Rau pumpa,jako se dobro pokazala,baca u litru tacnoDe si kupio ta milimetarska sita ?
I ja pronasao kod kuce 20 komada novih žutih dvojkiIDK zute dvojke 70-80lit.po KJ zavisi od brzine i pritiska.Trpe bocne udare vetra do 8m/s cini mi se.Samo za njih ide veci pritisak ja idem 4-5bara