Prskalice

O ukusima se ne raspravlja, neko voli plave, neko crne, neko crvene, šarene...

ima vucena Agromehanika 1500l sad video na polovnim kome treba

Послато са SM-A536B помоћу Тапатока

@sale ratar Nije me najedila samo moram komentarisati cim se krene sa ''agromehanika najbolja prskalica na svetu'' ,nije ona losa ali je daleko od toga kako se hvali....Ja je nikad nisam ni imao,citavih par sati sam je gledao po oglasima pre oko 2 godine kad sam trazio prskalicu da kupim jer mi na staroj pumpa stradala,a i bila je mala.Uglavnom odma sam video koliko je precenjena spram nekih drugih marki prskalica tipa Berthoud,Hardi,bilo je i Bargam mislim i jos neke...uglavnom nazalost zbog malog rusa sam morao detaljnije traziti zbog njixove tezine...
Sad nova nosena agm u full opremi je mislim koliko i nov Belarus,mnogo.Ne pratim te nove masine ,ali garant ima boljih prskalica u toj ceni i slicnoj opremi da se kupe.
@North ARMY Jeste,samo zaboravljas kvalitet i opremu xd,Agromehanika toliko stara,ako ih ima,je jednaka maltene Moravi po opremi,samo malo bolji razvodnik i grane.Dok vecina tih zapadnih ima isto to sto i danas ima Agromehanika u full opremi.A tu je i stanje prskalice tj kvalitet,10-15 000 hektara za agromehaniku i neku Bargam,Berthoud,Hardi i slicno,nikako nije isto.

A kakvo je stanje sa delovima za te strane prskalice pošto prskanje nije baš za odlaganje tipa par dana, znači ako stane već danas najkasnije sutra bi trebala da bude u funkciji pošto nema ona puno pozicija, osnovne stvari tipa membrana, razvodnik, crevo, razdelnik grana (uklj-isklj),....bi trebalo da ima uvek na stanju, znači neka osnovna logistika, sve se kvari, ne mora da se pokvari, jednostavno bude i ljudcki faktor.

Ima kod nas jedna caffini i vlasnik se žali na neke dečije bolesti tipa klizači na granama su bili skroz stegnuti i grana nije mogla da kopira i tako slično. I uglavnom nestručnost servisera oko podešavanja...

Послато са SM-A515F помоћу Тапатока

Nije sve jedno šta piše na prskalici ako radi dobro svaki je dobar može da bude ispravna ili za otpad. Mi imamo takav koji nazivate faličnim i do sad je isprskala preko 2000h bez kvarova ima pumpu Comet i razvodnik Arag u Zr imaju delove uvek na stanju u Argritechnikom to je najbitnije.

moze da bude i sveti marka ako si aljkav i ne postujes masine,odrzavanje na prvom mestu pa sve ostalo.. najvise volim kad vidim na netu hale prelepe sa novim masinama a one pod konac posle zavrsenog posla podmazane sredjene oprane i sijaju se..

Послато са SM-A536B помоћу Тапатока

Nasa Agromehanikina 1500 l, kupljena nova 2012 g, ispod 600kj nije isprskala godisnje nikad manje, radi kao i prvog dana, ima komp njihov, uzeti veci tockovi,mane krila su mogla biti bolja, al opet nista strasno, kao i samo kacenje krila sto su i sami uvideli pa pojacali u kasnijim serijama https://postimg.cc/gallery/0DcxrnH

Moj prijatelj dobio savjet od njegovog prijatelja koji je kupio prije nekoliko godina Poljsku prskalicu 600 l a radi oko 100 ha zemlje, i kaže mu uzmi samo Agromehaniku ni slučajno drugu. Moj rođak prije nekoliko godina kupio novu Agromehaniku 800 l i on radi oko 100 ha i eno je kao nova nijedan kvar. Da ne ispadne da hvalim Agromehaniku ali je u Semberiji baš svi hvale i vjerujem da od Slovenije pa nizvodno prema istoku i nema bolje prskalice.

Da li je neko prosirivao kod agm hidro grane sa 12 na 15m, da uslika kako je to odradjeno? Koliko je dodato dizni, i gde je prikaceno crevo?

Nazad
Vrh