Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa kol'ko želišKoliki bi trebao da bude pritisak na Comet pumpi 105 lit.
Od 1,5-3bara je sasvim dovoljno.Koliki bi trebao da bude pritisak na Comet pumpi 105 lit.
Ako to ne znaju onda im je tek podrška drz da nabijemIma li neko iskustva sa Badili prskalicama i da li neko zna tezinu te prskalice od 600l sa 10m granama, posto distributeri ne znaju.
Kazu da nisu dobili podatke od fabrike, izgleda da su teske dosta pa kriju info.Ako to ne znaju onda im je tek podrška drz da nabijem
Pa one se već duže vremena prodaju...ja sam proletos bio zainteresovan ali sam odustao jer nisu imali na lageru... To si pitao ove u Vršcu?Kazu da nisu dobili podatke od fabrike, izgleda da su teske dosta pa kriju info.
da, a pitao sam i ove iz vrbasa, ali to je isto,oni saradjuju, tako nesto su mi rekli.Pa one se već duže vremena prodaju...ja sam proletos bio zainteresovan ali sam odustao jer nisu imali na lageru... To si pitao ove u Vršcu?
Tako je i sa rasipačima, prodaju ti nov rasipač i onda treba da juris po netu kako da ga uštelujes.. osnovno ne znajuAko to ne znaju onda im je tek podrška drz da nabijem
Ja se od takvih odmah okrecem i idem dalje u drugu firmu, dzabe mi ne treba kada ne zna osnovno da mi kaze, ili kada mi cita iz prospektaIma li neko iskustva sa Badili prskalicama i da li neko zna tezinu te prskalice od 600l sa 10m granama, posto distributeri ne znaju.