@Farmer II 15 m u odnosu na 12 fabrički ima širu srednju osnovu, ne znam kako bi funkcionisalo u praksi da se doda po 1,5 m na svaki kraj, verovatno ne bi kopirala kako treba ili bi se krajevi non stop zabadali što nije srećno rešenje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
https://poljoinfo.com/threads/prskalice.151/post-1240696Da li je neko prosirivao kod agm hidro grane sa 12 na 15m, da uslika kako je to odradjeno? Koliko je dodato dizni, i gde je prikaceno crevo?
Problem je sto uopste ne reaguje na vetil za stelovanje pritiska kad su ventili ka granama otvoreni mozes stezati do kraja pritiska nema samo ono sto pumpa slobodno guraAko pumpa ima dobar pritisak onda je problem u razvodniku. Razvodnik usmjerava pritisak na grane, na mješač i povrat u bure. Pogledaj gdje je od toga usmjeren pritisak.
Izvii nerezumem kako raskacen od koje ruciceJesi proverio da nije ventil od ručice raskačen
Poslato sa ANA-NX9 pomoću Tapatoka
ako mislis na ovu plavu sto otvara preliv direktno u bure sve je to ok rasturao sam i stari i ovaj novi sve isto napakovano nikako mi nije jasno zasto regulator pritiska nereaguje jedino sto se desava je da kad ga odvrnem skroz on otvori preliv direktno i kad prebacim rucku isti otvori al pritiska nigdeZa stelovanje pritiska.
Poslato sa ANA-NX9 pomoću Tapatoka
Kazi mi molim te koliko je dobra da Y ruda, ja sam moju sa tim uplatio, ali stigla bez toga, jer su u medjuvremenu izbacili to na 1500. Pa reko neznam, da nadjem na otpadu sa neke da ubudzimNasa Agromehanikina 1500 l, kupljena nova 2012 g, ispod 600kj nije isprskala godisnje nikad manje, radi kao i prvog dana, ima komp njihov, uzeti veci tockovi,mane krila su mogla biti bolja, al opet nista strasno, kao i samo kacenje krila sto su i sami uvideli pa pojacali u kasnijim serijama https://postimg.cc/gallery/0DcxrnH
Ja sam skinuo y rudu. Ne beri brigu i teraj ko covek na poteznicuKazi mi molim te koliko je dobra da Y ruda, ja sam moju sa tim uplatio, ali stigla bez toga, jer su u medjuvremenu izbacili to na 1500. Pa reko neznam, da nadjem na otpadu sa neke da ubudzim
Grane na Jarmetu nisu za neke velike brzine, ja sam prskao do 8 km/h ovisno o tome što prskam, friško pripremljenje ili neko već izmrzlo zemljište ili nešto. Blago su ljuljale nekad, 15 m sam imao, ali nikad problema s njima i nikad pucale. Meni je recimo prije prodaje ta prskalica pukla dolje na okviru kačenja, ali ojačano je malo i evo piči dalje u selu...Skupo bas ,gledam grane kod jar met prskalica izgledaju mi ko cackalice, proletos gledam covek jedan prska sa novom nosenom grane sve igraju..
Zasto? Jel losa? Ja sam mislio da bolje prati trag…Ja sam skinuo y rudu. Ne beri brigu i teraj ko covek na poteznicu