Prskalice

mislim da Caffini ima Preza Garasevic i da vec par puta vario grane

Sad sam pregledao njegove snimke i to je neka "lajt" verzija prskalice. Ja gledao onu profarmer...

Послато са SM-A515F помоћу Тапатока

pa ti gledas onu sto je mocnija od njegove,ja se secam da on izbacivao i one grane sive obicne da vario i pise da ga neko zeznuo kako su jake

Послато са SM-A536B помоћу Тапатока

Kad sam pitao trgovca mehanizacije, inače je i moj zemljak i dobar drug, koju prskalicu da kupim, on kratko i jasno kaže, ako hoćeš da te glava ne boli uzmi Agromehaniku.

Ko ne zna za bolje Agromehanika je prava stvar. Malo kad se mucne glavom, i uporedi sa nekim pravim prskalicama **greška i oko je to.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ima kod nas svakakvih prskalica, al najvise Agromehanike.
Ove novije su odlicne i imaju odnos cena/kvalitet odlican.
Ko hoce da da nepotrebnih 10,20 hiljada evra vise naravno da ima pravo.

Kod nas ima covek Amazone 3000L i kod njega je minimum 15 god.a on je nekad radio 6000ha,to je isprskalo sila bozija i jos radi sa njom,i verujem da se itekako isplati za tako velike poljoprivrednike. Za nas sa probusenim gacama je AM pravi izbor😀

Ja pisem za nove prskalice, ne znam jel gledate cene, pa ta Agromehanika je dosla u egal sa cenom sa recimo Hardijem koji je od nje svetlosne godine udaljen po kvalitetu. Mislim na verzije sa hidro granama, mix posudom, racunarom, itd… Pre bih uzeo polovnu Berthoud, Hardi, Amazone, nego AG novu.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nazad
Vrh