Prskalice

Ima li neko iskustva sa ovom turskom markom?
https://www.olx.ba/artikal/33334685/prskalica-traktorska-600litara-12m-grane-sprica-traktor/

Planiram da uzmem prskalicu novu pa nema nekog izbora, ili ovo ili Morava

https://www.olx.ba/artikal/28764533/traktorska-nosena-prskalica-morava/

Nosio bi je IMT539, kod turskih je razlika izmedju 440L i 600L dosta mala pa razmišljam da mi je možda bolje uzeti veću i sipati vode koliko treba.
Ja kod prskalice prvo gledam regulator pa pumpu pa sve ostalo...

Od novih samo turske, Morava i Agromehanika (a one su uglavnom kopije), polovnih ima dosta. Iskreno radije bih neku polovnu sa dobrim regulatorom i preciznim prskanjem ali me brinu dizne i rezervni dijelovi.

Dizne svejedno baci i kupi nove protiv vetra i obavezno dupli mlaz,a za ostale delove,sem ako nema elektroniku,ne razumem uopste kako moze biti problem.

Ja bi Agromehaniku, orginal je dosta skuplji od kopije. Došlo je vrijeme kad kupiješ moraš misliti kako je i prodati.

Eto meni ne bi prodao sigurno jer ja agromehaniku ne bih ni pogledao.Dobra roba na ove cene samo za preprodavce.

Na moju staru sam stavio Arag regulator konstantnog protoka, pumpa original RAU, remontovana, nove dizne i oni antikap i jbg, služiće još koju godinu 😁

Pitam ja trgovca, koji je ujedno i moj komšija, koju prskalicu da kupim, Agromehaniku ili Poljsku, a on od prve veli. Ako hoćeš dugotrajnu i prodajnu praskalicu uzmi Agromehaniku, a ako hoćeš da često mijenjaš membrane i da je u prodaji nekome pokloniš uzmi Poljsku.

Ja sam moju kupio na vasaru u B.Topoli pre jedno 7+ godina jos nikad nisam menjao membranu

Sent from my 2107113SG using Tapatalk

Pitam ja trgovca, koji je ujedno i moj komšija, koju prskalicu da kupim, Agromehaniku ili Poljsku, a on od prve veli. Ako hoćeš dugotrajnu i prodajnu praskalicu uzmi Agromehaniku, a ako hoćeš da često mijenjaš membrane i da je u prodaji nekome pokloniš uzmi Poljsku.
Imam agromehanikinu od 440 l od 2006 god, poprskala boga i oca, ove godine kupio novu jar met veliku, nadam se da ce me sluziti kao i mala, deluje mi masivno i korektno uradjena e sad videcemo u radu...

Послато са SM-A525F помоћу Тапатока

ja imam agromehaniku 440l isto kupljena davne 2006god eno je kao nova samo strika ali prosle god sam uzeo od 1000l badili prskalicu tako da ova sluzi isto mala cale vozi sa fergom gde ja ne mogu da prodjem ide ona

Послато са SM-A536B помоћу Тапатока

Nazad
Vrh