Prskalice

Koji traktor? Imam ja nesto sto se montira na torpeda, a ima jos jedan kolega sa foruma isto na torpedu montirano.

ne mogu da nadjem u temi te slike, ako treba okacim ponovo

Poslednja izmena:
au.ja presekao od valjda balerine,grablji sa vasara,navario flah,zakrivio krajeve u krug i nakacio na grane...radi vec 10 godina za 300 rsd.
Pa i ja sam gledao da napravim i na kraju kad ide june neka ide i uze vodim se takvom politikom presecem i kupim novo

Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока

Moje bure je 440 litara sa prskalice metalogradnja vrbas (rau kopija), ima horizontalne nosace od L profila koji idu ispod i ram je isecen i L profili se srafe bocno na nosac prednje osovine.

Nosi je sa 350 litara kao da nosi tegove od 350 kila :D

a ovo je od nekog od kolega sa foruma, ne znam cije su slike pa se izvinajavam unapred

Zna li netko,ovi sto donose djelove za prskalice u Šid, jel imaju pumpe za rau prskalicu,mislim da je oznaka mb50.....
Na kraju zadnjeg prskanja, kod mene na cepu pocela ici siva tekucina,gdje se sipa ulje......pomjesala vodu i ulje,danas bi ju rastavio i uzeo sto treba, a ako imaju dobre pumpe,uzeo bi odmah komplet

Da je nize ne bi valjalo…

fbbad99d73506b0c4d985ba47994b37a.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

4x10l. Ispustim iz prskalice sve što je ostalo, uspem 10l i proguram ih kroz dizne. Kad krene da pada pritisak prekinem, opet ispustim ostatak, kad iscuri uspem novih 10l i tako identično ponovim za sve 4 kante. Razlog je što regulator vraća deo vode nazad u bure i uvek nanovo zagadi čistu vodu u buretu. Ovako iz 4 puta se dovoljno očisti da mogu kod kuće detaljno oprati a da ne curi herbicid po dvorištu...

Imam utisak da mi leva strana slabije pravi maglu u odnosu na desnu (gledano sa zadnje strane traktora. U pitanju je Morava 330. Šta tu može da bude da tako radi?. Kako da ja naštelujem moju prskalicu da baci npr 100 l/ha? A dizne su mi obične 03. Znam da ako je manji pritisak onda ce i manje bacati. Ali kako da da uštelujem da li je to 100 ili 120 l/ha?

Nazad
Vrh