Ima li neki crtež sa merama ili ako si sam konstruisao ako bi mogao da napišeš mere pa da pošalješ može i na pp ako nije problem.Bavljenjem bravarije sam prekino ima desetak godina, samo radim za moje potrebe, ako treba neki savjet tu sam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ima li neki crtež sa merama ili ako si sam konstruisao ako bi mogao da napišeš mere pa da pošalješ može i na pp ako nije problem.Bavljenjem bravarije sam prekino ima desetak godina, samo radim za moje potrebe, ako treba neki savjet tu sam.
Onda kreni redom temu po temu, detaljno pročitaj, pa onda malo you tube, pa tek onda postaviš pitanje. Ovako kako god da ti odgovori neko od nas, neće ti biti jasno, pošto nemaš osnovno pred znanje.Nemam ništa, nego sam počeo da se interesujem za poljoprivredu, pa da malo dublje uđem u to.
Poslao sam pp.Ima li neki crtež sa merama ili ako si sam konstruisao ako bi mogao da napišeš mere pa da pošalješ može i na pp ako nije problem.
Možeš li i meni poslati te skice sa merama. Imam jako sličnu prskalicu...Poslao sam pp.