Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da. Slikacu filter pa cu postaviti.Da li neko ima na nošenoj prskalici montiran vatrogasni priključak (2")za punjenje prskalice motornom pumpom? Hocu to da napravim pa imam par načina o kojima razmišljam pa da vidim šta će mi biti najbolje.
@Cici i ostali sa vučenim prskalicama: da li odmah posle priključka za punjenje postoji filter, kakav je i kako je reseno prečišćavanje te vode kojom se puni prskalica(npr. iz kanala) ?
Uff to neznam. Na staroj prskalici nisam imao taj prikljucak. Na ovoj novoj imam ali neznam da li prolazi kroz filter ili ne. Ali mislim da ne prolazi.Ne mislim na usis da prskalica vuče vodu iz kanala već na priključak na koji bi motorna pumpa gurala vodu u prskalicu.
Ima poseban prikljucak koji je za to sto ti hoces ali onda ne znam da li ide kroz filter.Ne mislim na usis da prskalica vuče vodu iz kanala već na priključak na koji bi motorna pumpa gurala vodu u prskalicu.
Vise upadne traktor sa uskim tockovima sa nosenom prskalicom od 1200L,nego vucena prskalica od 2000L.Cici jel im neki širi guma za tu tvoju prskalicu,te uzane jako tonu, tonu i po putu ge je naizgled suvo one nadju mekano ,ima moj komšija istu i vidim sve najebe čudno mi kako je još nije iskrjo kad potone i kad ukluči sve vuče na traktoru budu vagaši preko pola metra nemož proći za njim,mislim da agromehanika nije dobro proračunala trebale su biti šire gume.
Ove na prskalici su 270 a postojala je opcija 300. Smatrao sam da tih 3 cm sirine ne vrede doplatu od nekih 800 eur. Kod nas je malo tvrdja zemlja i nemamo tolikih problema sa tonjenjem. U slucaju ako bude mekana zemlja punicemo je do pola.Cici jel im neki širi guma za tu tvoju prskalicu,te uzane jako tonu, tonu i po putu ge je naizgled suvo
Ne mogu zato što na isti priključak punim i praznim cisternu. Filteri su ili usisni ili potisni.Kupi filter sa kućištem i namotntiraj na cisternu. Tako sam ja uradio
Na takve situacije sam i mislio kada sam pitao.Ja sejem na 1000 obrtaja i to je ok
Probao sam da prskam ali je problem kad negde traktor potone i moras da dodas gas da prodjes taj deo,tu pumpa hoce da se razleti.
Probaj i sve ce ti biti jasno
Sent from my moto e(7) plus using Tapatalk