kalman 58
Član
Za divno cudo dobar prevod nekad gugli ga bas utupi.Nisam ja zemerljiv tip.Pozdrav
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nadam se da ne mislis na mene sto se tice ovog sovinizma,ne delim ja ljude po veri i naciji vec po tome dali su ljudi ili ne ljudi.PozdravTakav - doduse nikakav - sovinizam nam nije potreban.
Inace cesto se koriste drugi jezici po forumu sto smatram vrlinom a ne manom. Takodje mislim de se forum ne nalazi nigde... vec u "sajbersvetu".
Kálmán bácsi zivi u delu Banata gde je retko kad "omane" vetar... Kako kazu za Vrsac da 2 dana u godini ne duva vetar, nije ni cudo da je (i) tamo ludnica... a Jermenovci nije daleko...
Lepo si ti ovo napravio. Obavezno dodaj i odbojne opruge.Evo danas hladna proba kopir sistema.
Ja bih odbojne opruge stavio negde pred kraj pretposlednjeg segmenta. Kada se krila sklope opruge budu okrenute na gore. Tako je i kod Agromehanike.Razmišljao sam i o tome, to bi kod mene trebalo vjerovatno postaviti na ovim krajevima na snimku, jer druga dva preklopa idu odozgo prema dole.
Ako su njive ravne i dugačke onda može i bez njih. Ja sam ih ugradio jer imam i brda, a ima i razora po njivi jer se ore ravnjakom. Sa oprugama ne razmišljam da li će grane udariti u zemlju.Jel su te opruge potrebne ?,bez njih lupaju krila o zemlju ?..
Bolje je kad ih ima, na mojoj prethodnoj prskalici nije bilo pa sam ja naknadno ugradio, bolje jeJel su te opruge potrebne ?,bez njih lupaju krila o zemlju ?..