Prskalice

@Darko Dren Naravno,a isto se moze reci za mnoge druge sa suprotnim stavovima.Konstantno hvaljenje i dizanje u nebesa,ne valja ni to,neko ce je ureci,ja sam tu da pomognem xd.
@MOMOSARIC Imas ih gomilu,vecinom tursko izgleda,Badili,Dal Degan,Ontar ,Nardi,BuferAgri,Jar Met ....zoves,pitas,uporedis sta nude u kojoj opremi i koliko kosta....Nzm jel mozda Bargam,Kuhn i Gaspardo imaju nesto u tom cenovnom rangu,mislim da Bargam ima,ali ko to prodaje ovde...
Inace te prskalice gore sto prodaje Agritehnicom mi izgledaju jako slicne Lesko prskalicama ...

Da li je neko skoro menjao gumena creva na Agromehanici od 440 l? Da li ima još negde u okolini NS a da nije Agrotrade B. Jarak?

Pa na svakom vašaru ih ima. Često ih bude i na najlonu kod onih što prodaju vodovodna creva i creva za autogene aparate. Samo je pitanje kvaliteta. Pošto su u AgroTrade?

Cim sam video cenu pomislio sam odmah na to.Ali da budem iskren i neidem na prskanje po jakom vetru a nemam ni puno kj.Medjutim razmisljao sam da kompletiram da stoji u rezervi.Koszonom szepen

@kalman 58 Kompletiraj ih,ja od kad sam presao na takve dizne ,moje su malo drugacije,ne vracam se na obicne.Tj obicne ne bi ni trebale postojati,koliko ono nosi vetar i magli,koliko god pokusavao smanjivati pritisak ....Moje dizne su twin air fan ,dupli mlaz ,jako dobre za zastitu klasa npr,ali i za sve ostalo,dajem im prednost u odnosu na dizne sa jednim mlazom.
Lechlerove ID dizne su mislim bas za jaci vetar,ali rade i ove nase posao odlican,obicna dizna se ne moze porediti sa njima.

Ja jedino Srpski i Engleski jezik znam,doduše i dosta psovki na ciganskom.Ovo gore je Gugl translate i copy paste, nemam ni ja Madjarsku tastaturu.Malo sam se nasalio gore u postu,ne zamerte 😁

Nazad
Vrh