Paracinac88
Član
Ima i Skotarek sa agromehanikinom pumpom i ventilima sad sam bas gledao... sta god da se kupi novo niko nece pogresiti
Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ako kupiš tu poljsku prskalicu, smatraj odmah da si se venčao sa njom. Kome ćeš to prodati jednog dana. Agromehanika jeste skuplja jer je ime izvikanije. I zato je cena takva. Mada su i oni ipak malo srozali kvalitet. Tata je 2001g kupio novu AM 440L i pumpa 105L (420e sa kardanom i prevozom do kuće) poprskala je preko 5000kj za 16godina. Ništa nije nije menjano i remontovano i dalje radi kao sat. (bilo se desilo da je bila izgubila pritisak mislili smo da je membrana, rasturio pumpu, a ustvari se jedan ventil bio zakrenuo za 90° kako je to uspelo nemam pojma, vratio nazad sklopili i gas) Od 2017-te je zasluženoj penziji.Na kraju se svodi na to da je ipak pametnija kupovina Agromehanika.
Drug stvarno lepa masina,kupljena nova ili polovna? Moze malo detalja?
Sad si objasnio i claas kombajne.Kad sam kupovao prskalicu,na tu cenjenu agromehaniku sam potrosio mozda nekih 2 minuta svog vremena maksimalno,i to je bilo puno,cim sam video po oglasima sta dobijam za te polovne ,a nove jos gore za cene koje imaju,otkacio sam agromehaniku kao blato sa nogu i samo se nasmejao.
Da se ne razumemo pogresno,vlasnicima istih zelim da vas sluzu vecno,ili ako eventualno vidite da nije najbolja prskalica i resite da je menjate za bolju,zelim da je sto lakse prodate,tj da jos uvek bude ljudi koji cim vide rec agromehanika postanu slepi za sve ostalo i kupuju bez vecih razmisljanja.Nebitno ako za iste pare mogu kupiti prskalicu jacu u konstrukcuji,vece zapremine,i full hidraulika ,jer taman posla,za to nema delova ,ili jos gore ,to nema kod komsije,tj u selu,to mora biti lose.
Koji je tvoj predlog ili preporuka?Kad sam kupovao prskalicu,na tu cenjenu agromehaniku sam potrosio mozda nekih 2 minuta svog vremena maksimalno,i to je bilo puno,cim sam video po oglasima sta dobijam za te polovne ,a nove jos gore za cene koje imaju,otkacio sam agromehaniku kao blato sa nogu i samo se nasmejao.
Da se ne razumemo pogresno,vlasnicima istih zelim da vas sluzu vecno,ili ako eventualno vidite da nije najbolja prskalica i resite da je menjate za bolju,zelim da je sto lakse prodate,tj da jos uvek bude ljudi koji cim vide rec agromehanika postanu slepi za sve ostalo i kupuju bez vecih razmisljanja.Nebitno ako za iste pare mogu kupiti prskalicu jacu u konstrukcuji,vece zapremine,i full hidraulika ,jer taman posla,za to nema delova ,ili jos gore ,to nema kod komsije,tj u selu,to mora biti lose.
Ovako je kod mene 800 l sa hidrogranamaKoliko je teska agromehanika od 800l ?