Prskalice

Ima i Skotarek sa agromehanikinom pumpom i ventilima sad sam bas gledao... sta god da se kupi novo niko nece pogresiti

Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока

Na kraju se svodi na to da je ipak pametnija kupovina Agromehanika.
Ako kupiš tu poljsku prskalicu, smatraj odmah da si se venčao sa njom. Kome ćeš to prodati jednog dana. Agromehanika jeste skuplja jer je ime izvikanije. I zato je cena takva. Mada su i oni ipak malo srozali kvalitet. Tata je 2001g kupio novu AM 440L i pumpa 105L (420e sa kardanom i prevozom do kuće) poprskala je preko 5000kj za 16godina. Ništa nije nije menjano i remontovano i dalje radi kao sat. (bilo se desilo da je bila izgubila pritisak mislili smo da je membrana, rasturio pumpu, a ustvari se jedan ventil bio zakrenuo za 90° kako je to uspelo nemam pojma, vratio nazad sklopili i gas) Od 2017-te je zasluženoj penziji.

Ja sam kupio 2010.novu AM 600L 12m kopirajuce grane. Za 11 godina je isprskala preko 10000kj,preventivno smo odneli u Agrotrade pumpu da urade remont koji je na kraju kostao nepunih 100e i to je bilo sve od ulaganja. Prodao sam je jesenas bez bilo kakvog stida,jer znam da ce jos sluziti min.5 godina bez greske.
Toliko o AM.
P.S. daj boze da me tako sluzi i nova prskalica

Kad sam kupovao prskalicu,na tu cenjenu agromehaniku sam potrosio mozda nekih 2 minuta svog vremena maksimalno,i to je bilo puno,cim sam video po oglasima sta dobijam za te polovne ,a nove jos gore za cene koje imaju,otkacio sam agromehaniku kao blato sa nogu i samo se nasmejao.
Da se ne razumemo pogresno,vlasnicima istih zelim da vas sluzu vecno,ili ako eventualno vidite da nije najbolja prskalica i resite da je menjate za bolju,zelim da je sto lakse prodate,tj da jos uvek bude ljudi koji cim vide rec agromehanika postanu slepi za sve ostalo i kupuju bez vecih razmisljanja.Nebitno ako za iste pare mogu kupiti prskalicu jacu u konstrukcuji,vece zapremine,i full hidraulika ,jer taman posla,za to nema delova ,ili jos gore ,to nema kod komsije,tj u selu,to mora biti lose.

Kupljena nova.Glavno bure 2400lit,za ispiranje prskalice 400lit bure.Krila 21m.Pumpa 280lit.Petostruki nosači dizni.Podesavajuci trag 150cm-200cm.Ruda fiksna.Sva podesavanja iz kabine.

Kad sam kupovao prskalicu,na tu cenjenu agromehaniku sam potrosio mozda nekih 2 minuta svog vremena maksimalno,i to je bilo puno,cim sam video po oglasima sta dobijam za te polovne ,a nove jos gore za cene koje imaju,otkacio sam agromehaniku kao blato sa nogu i samo se nasmejao.
Da se ne razumemo pogresno,vlasnicima istih zelim da vas sluzu vecno,ili ako eventualno vidite da nije najbolja prskalica i resite da je menjate za bolju,zelim da je sto lakse prodate,tj da jos uvek bude ljudi koji cim vide rec agromehanika postanu slepi za sve ostalo i kupuju bez vecih razmisljanja.Nebitno ako za iste pare mogu kupiti prskalicu jacu u konstrukcuji,vece zapremine,i full hidraulika ,jer taman posla,za to nema delova ,ili jos gore ,to nema kod komsije,tj u selu,to mora biti lose.
Sad si objasnio i claas kombajne.

U pravu ste.Kao što je dramio jedan bivši član da ga ne imenujem sada kako su Zmajevke izvikane, kako su kršine, kako će on da kupi dobru kamionku za manje pare i da je svako ko kupi istu totalna budala.Posle je prodao tu kamionku, vidim da ima Zmajevku...
Diesel zašto nisi kupio Moravu ili neku Tursku prskalicu već novu A.M?

Tri puta sam brojao koliko ima nula, pa sve mislio da sam pogrešio, jednu više dodao, kad ono nije greška već... U malo da se šlogiram, a u mojim godinama to je jako opasno.

Koji je tvoj predlog ili preporuka?

Послато са SM-A515F помоћу Тапатока

Koliko je teska agromehanika od 800l ?

Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока
Ovako je kod mene 800 l sa hidrogranama
6ced9781df1d44e6c9b15b7fb96137be.jpg
cb3c44dc5405391af127e210231a0e13.jpg

Sent from my moto e(7) plus using Tapatalk

Nazad
Vrh