milovan vrsac
Član
To je previsoko,kod nas su losi putevi a covek koji vuce vodu ima 70 godina. Ne bi se sa tim igrao.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Hocu da vucem svakako,uzeo sam crevo od 7m,jedino ne znam da li da pravim prikljucke na slavine ili da jednostavno ubacim crevo od gore u cisternu.Pa mislio sam da hoćeš da vučeš vodu iz kocki sa pumpom sa prskalice. Što ne bih tako radio kada ima tu mogućnost. Brzo ide.
Ma nema potrebe za tegom. Ostaviš štap 1,5m da možeš spolja da upravljaš kako hoćeš i to je to otprilike. Pridržiš voda povuče i posle nema pomeranja. Još bolje od štapa je armatura 10mm malo je teža, to ti je odmah kao teg.A jel dovoljno sa stapom ili mora i neki teg da se veze
Isto i ja…Kocke imaju i jedan nastavak od 10ak cm sa krivinom na dole koji se odvija. Ja sam samo tu krivinu isekao i natakao ono crevo od vodokotlica rebrasto, kupio na meru 10m. Kada voda istece skroz ne fali nista prskalici da vuce vazduh. Mada i samo premestanje creva od jedne na drugu ne traje vise od par sekundi.
Valja li to čemuTo turci prave,sad ih ima i u Mbv-u..
Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока
Samo skini one plasticne klizace i uzmes kozuru od slanine tanko nasecenu okreni tako da slanina ide do grane i klize,a suvi deo kozure na ram ide.Sve preko 10 m nema smisla bez nivelacije.Imao sam prskalicu sa rasponom grana od 12 m i ide to kada je parcela ravna ali čim nije problemi, jedna strana ide u nebo, druga strana drlja po zemlji...
Najjači su oni koji namontiraju ublaživače udara na fiksne grane pa kad jedna strana opauči o zemlju bude odmah i špartanja ako je grana kadra da izdrži planinarenje.