Prskalice

Dvoumim se koju da uzmem, Poljske Turske ili Agromehanika. Znam da su Agromehanika dobre ali i skuplje i bez kopir grana. Razmišljam ako uzmem Agromehaniku da doradim podizanje i kopiranje grana.

Galicije mi je danas otvorio oci,dopisivali se preko vibera i nesto pomenuli prskalice kaze Skotarek je odlicna prskalica ima neko kod njega video je uzivo i samo reci hvale za nju

Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока

Meni je stigla od 800/15 pre mesec dana, na oko deluje sasvim pristojno, a u radu vreme ce pokazati

Treba gledati dostupnost delova i sta posle sa njom,naravno i kvalitet,tako da je bolje i malo dati vise para i kupiti nesto dobro i provereno,msm na Agromehaniku.
Slazem se skroz, ali... u istoj opremi oko 3000e razlike, krila mi deluju jaca nego AM pumpu da kupim drugu i dalje je dosta ispod AM. Ostali delovi sve sto sam pitao imaju na stanju. Nekad je interesentnije sa malo rizika, da ne kazem kocke.

Mislim da je Agromehanika u istoj opremi duplo skuplja. Danas sam obaviješten za Agromehaniku 800 l sa hidrauličnim dizanjem visine grana sa kopir granama da je nova cijena od 15 januara veća za 1200 e.

Pošto mi je trgovac dobar prijatelj pitao sam ga za razliku između poljske 600 l 1350 e i Agromehanika 600 l 2100 e pa mi odgovori da je Agromehanika pumpa dosta kvalitetnija, može dosta dugo da radi i jače su grane i na kraju u kasnijoj prodaji su popularnije i bolje drže cijenu. Pumpe kod Poljski prskalica nemogu dugo da izdrže sa membranama, često se mijenjaju, grane su slabije i kao polovne teže ih je prodati.

Pumpu sam remontovao za 2h,otisle membrane,vratio i vatra,delova ima gde hoces a jeftini,pricam o originalu,sta sad da ja radim ako treba zito da prskam,cvetalo a nemam prskalicu posto nemam delova,a svi znamo da tu nema nesto prostora oko vremena,posle je prodao za ok pare.

Sa tom poljskom pumpom i prskalicom naručiš odmah set za pumpu da imas, par kućišta dizni viška i neka stoji. To je normalno da radiš sa svakom prskalicom nebitno koje je marke. Kada dodje vreme da zamenis delove imas ih i odmah nakon toga opet porucis set pa neka stoji. Sigurno ne bih radio bez i jednog rezervnog dela kod kuće. Taj poljski poluproizvod Skotarek je kod mene oprskao par hiljada hektara za 17 godina koliko je bila kod mene i imam samo reci hvale za nju. Mislim da je i dalje na forumu samo novi vlasnik ne piše već samo prati forum.

Nazad
Vrh