Prskalice

@mixer87kac
Nema tu preporuka druze,ali drzati se neke primitivne ''tradicije'' da je neka masina die beste,u ovom slucaju prskalica agromehanika kao najbolja kupovina je ... skoro smesno.Mislim vecinom na ove ''budzetske'' verzije do 2-3k eura uglavnom,novo,polovno ,nebitno.ALi nzm koji kur.. sam morao dirati osinje gnezdo xd,tj ona,zmajevke,imt sejalice,nodetke i otkud znam sta vec se hvali na sva usta po forumu i sire je nista drugo do svetinja.Da se izvinim ja mozda a ?...xd.

Pitam iz razloga što i ja nešto razmišljam o promeni prskalice pa me interesovalo tvoje mišljenje... I ja sam mišljenja da postoji još nešto pored AM pa bih voleo da čujem mišljenja i iskustva o nekim drugim markama...

Ja isto poludeh vise od gledanja i nemam pojma sta da uzmem,ovamo svi kazu Agromehanika ali opet nikako da odlucim

Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока

Ja onako iz daleka malo razmišljam. Sad sam u ovu moju staru rau uložio više od 2.000 evra pa neka malo i radi. A i za tu neku što razmišljam mi treba neki kadriji ridjan od 577. Tako da, za sad samo razmišljanje...

Послато са SM-A515F помоћу Тапатока

Nema tu poredjenje.
AM zuto bure pre par godina je bila 3100e 600l 12m grame triplex. Biardzki bih kupio isto 600l 2-3 bureta,triplex, dobra sasija za 1600e. Nek radi par godina pa kad ode pumpa,razvodnik uzimati novo.
Nema tu puno pameti, samo dubina dzepa

@mixer87kac Ti kupujes masinu mnogo skuplju od par k eura,moj post se odnosio na jeftine prskalice i gde je agromehanika malo precenjena.U tvom cenovnom rangu,vidim takva Agromehanika je 15000 eura(elektronika kao od zlata da je) ,nema tu neki izbor i ona tu nekako daje najvise kod novih masina,mada meni se ni kod nje ni kod drugih te X grane ne svidjaju,znam coveka koji ima takvu istu prskalicu sa X granama,tj hidraulika i pucale su ,varena.Sta je on njoj radio nzm,jel to mana na svim,nzm,ali stojim iza toga da je pucala i varili su je.

Je l' uvozi neko kod nas poljske prskalice Tolmet? Gledao sam na YT kanalu Marka Makarevića njegovu Tolmet Klara 612 prskalicu, ovako na izgled mi se sviđa prskalica...

Je l' uvozi neko kod nas poljske prskalice Tolmet? Gledao sam na YT kanalu Marka Makarevića njegovu Tolmet Klara 612 prskalicu, ovako na izgled mi se sviđa prskalica...
Slicna dosta sa Biardziki, grane identicne mislim da su kopija Hardija, razvodnici nosaci dizni isti. Tolmet ima pocinkovanu sasiju, Biardziki farbanu "elektolizom" ili kako sevec zove. Razlika je buretu tolmet je uze a vislje. Nju je prosle godine prodavao Agronovak, otasao da vidim , prskalica rascupana nista povezano a i on ( prodavac) mi bas i nije ostavio utisak. Sad vidim da in prodaje Biardziki.

Mene iskreno te kockaste agm 600l su jako razocarale... Trazio sam prosle god da kupim takvu sa 12m kopirnim granama i nisam uspeo naci da bure nije bar naprslo i da nije nigde varena... a cene paprene...
Na kraju sam kupio Rau koja je sigurno kvalitetnija od te agromehanike, zasad nisam mogao naci neku zamerku...videcemo kad pocne da radi 😀

Nazad
Vrh