Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Za takvu prskalicu treba 120+ ks da bi radio sa njom kako treba. Taman da na Ariona nabaciš uzane gume i gas.Neko razmišljanje mi ide prema 1200+ litara, 15 m grane full hidraulika i full kompjuter...
Pa i ja sam napisao sve full...I mene isto to zanima 15m grane ali sa full hidraulika i komp
Oko prodavca se slazemo u potpunostiSlicna dosta sa Biardziki, grane identicne mislim da su kopija Hardija, razvodnici nosaci dizni isti. Tolmet ima pocinkovanu sasiju, Biardziki farbanu "elektolizom" ili kako sevec zove. Razlika je buretu tolmet je uze a vislje. Nju je prosle godine prodavao Agronovak, otasao da vidim , prskalica rascupana nista povezano a i on ( prodavac) mi bas i nije ostavio utisak. Sad vidim da in prodaje Biardziki.
Neki plan je nešto oko 110 ks ali otom-potom...Za takvu prskalicu treba 120+ ks da bi radio sa njom kako treba. Taman da na Ariona nabaciš uzane gume i gas.
Dobre, opravdava uloženo s obzirom da je više nego duplo jeftinija od razvikanijih. Nisam imao nikakvih problema, niti pucanja grana. Ručna nivelacija slabije radi pa bih preporučio full sve hidro. Prednost nad ostalim poljskim što može imat Udor pumpu i Arag ventile ko moja, tako da poljsko samo ostane bure i krila. Mana je što je uža, a duža i daleko kačenje, pa je teža za nosit. Pričam od 1000 l sa 15 m hidro granama.Kakve su jer-met prskalice sto prodaje agrocesla?
Samo sto pametnjakovici iz AM izbacise y rudu, ima neka glupost sto ide na klin i kaci se na poluge…Te vucene su bolje na ruke da se vuku nego na poteznicu,em bolje prate traktor em je vislja tu na rudi.
Imaš na sajtu neke cene ,ja kad sam se raspitivao bila je u rangu agromehanike možda neki procenat skuplja ali komponente što kažeš sve top klasa , a i ram i grne nekako kvalitetnije mi se čine.kod nas u selu su uzeli svi koji su menjali samo AM ja ću definitivno ili somborsku(najverovatnije) ili ovu ako se nešto poklopi. AM neću sigurno jel smatram da kvalitet ne opravdava trenutnu cenu.Video jesenas neku u Agritehnikomu, izgleda onako dosta lepo ali komponente na njoj top,sve u kvalitetu,prohromske cevi...
Zaboravio da pitam za cenu
Izeo je drugar 1200L u fullu samo sto su 12m grane.I mene isto to zanima 15m grane ali sa full hidraulika i komp
Sad sam bacio oko,to su te.600lit 12m grana 12000e,anovi pumpa 135lit,arag bravo 180s,pocinkovana, posebno hidraulika(svoj elektro razvodnik) za svaku stranu,nagib, keramika dizne...bogatoImaš na sajtu neke cene ,ja kad sam se raspitivao bila je u rangu agromehanike možda neki procenat skuplja ali komponente što kažeš sve top klasa , a i ram i grne nekako kvalitetnije mi se čine.kod nas u selu su uzeli svi koji su menjali samo AM ja ću definitivno ili somborsku(najverovatnije) ili ovu ako se nešto poklopi. AM neću sigurno jel smatram da kvalitet ne opravdava trenutnu cenu.
Kverneland Ixter A12. Oko 18000 eura neto u toj opremi. Zatvoreni uljni krug sa samo dva crijeva, elektrokomande.I mene isto to zanima 15m grane ali sa full hidraulika i komp