Prskalice

Video jesenas neku u Agritehnikomu, izgleda onako dosta lepo ali komponente na njoj top,sve u kvalitetu,prohromske cevi...
Zaboravio da pitam za cenu

Ja sam uzeo letos ovako nesto 2000l.Ima sve osim navigacije i 15 m HLX grane

IMG-8e274f331cf84fe7838c1b22e254ca20-V.jpg

Vlado da li si radio sa njom i kako ti se čini u radu? Nezavisno otvaras strane ili idu zajedno leva i desna.

Totaliso sam sa njom. Prskalica je vrh. Grane su jake nema da trucakaji, da se uvijaju napred nazad. Moze da se otvara kako hoces, moze samo levo krilo ili samo desno ili oba. Sve su komande iz traktora

Slicna dosta sa Biardziki, grane identicne mislim da su kopija Hardija, razvodnici nosaci dizni isti. Tolmet ima pocinkovanu sasiju, Biardziki farbanu "elektolizom" ili kako sevec zove. Razlika je buretu tolmet je uze a vislje. Nju je prosle godine prodavao Agronovak, otasao da vidim , prskalica rascupana nista povezano a i on ( prodavac) mi bas i nije ostavio utisak. Sad vidim da in prodaje Biardziki.
Oko prodavca se slazemo u potpunosti

Kakve su jer-met prskalice sto prodaje agrocesla?
Dobre, opravdava uloženo s obzirom da je više nego duplo jeftinija od razvikanijih. Nisam imao nikakvih problema, niti pucanja grana. Ručna nivelacija slabije radi pa bih preporučio full sve hidro. Prednost nad ostalim poljskim što može imat Udor pumpu i Arag ventile ko moja, tako da poljsko samo ostane bure i krila. Mana je što je uža, a duža i daleko kačenje, pa je teža za nosit. Pričam od 1000 l sa 15 m hidro granama.

Video jesenas neku u Agritehnikomu, izgleda onako dosta lepo ali komponente na njoj top,sve u kvalitetu,prohromske cevi...
Zaboravio da pitam za cenu
Imaš na sajtu neke cene ,ja kad sam se raspitivao bila je u rangu agromehanike možda neki procenat skuplja ali komponente što kažeš sve top klasa , a i ram i grne nekako kvalitetnije mi se čine.kod nas u selu su uzeli svi koji su menjali samo AM ja ću definitivno ili somborsku(najverovatnije) ili ovu ako se nešto poklopi. AM neću sigurno jel smatram da kvalitet ne opravdava trenutnu cenu.

Imaš na sajtu neke cene ,ja kad sam se raspitivao bila je u rangu agromehanike možda neki procenat skuplja ali komponente što kažeš sve top klasa , a i ram i grne nekako kvalitetnije mi se čine.kod nas u selu su uzeli svi koji su menjali samo AM ja ću definitivno ili somborsku(najverovatnije) ili ovu ako se nešto poklopi. AM neću sigurno jel smatram da kvalitet ne opravdava trenutnu cenu.
Sad sam bacio oko,to su te.600lit 12m grana 12000e,anovi pumpa 135lit,arag bravo 180s,pocinkovana, posebno hidraulika(svoj elektro razvodnik) za svaku stranu,nagib, keramika dizne...bogato

Pozdrav svima! Da li iko zna kako se ispušta ulje iz Agromehanika Kranj prskalice? Vidim čep za punjenje ali ne mogu nigdje naći za ispust ulja ili ga ja ne vidim. Pomješala mi je vodu i ulje pa bih za prvu ruku volio samo ulje zamjeniti. Koliko sam čuo u nju ide SAE 90?

Nazad
Vrh