Prskalice

Baci sliku prskalice da vidimo

Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока

Jel zna neko ima li negde da se kupi original veliki RAU manometar
https://www.imagebam.com/view/ME6I92I]
ME6I92S_t.jpg
[/URL][/URL]

Ja sam kupio za septičku jamu na vikendici isti oblik i isti materijal,jako kvalitetno uradjeno,debelozidna plastika,bukvalno da bacis sa 5m ne bi joj nista bilo
Ja sam od 5m³ platio 600e,e sad za poljoprivredu je sigurno skuplja zbog onih stopa za prikolicu,da bi bila stabilna.

Ovako je KFOR prevozio vodu, cak nisu ni vezivali za sasiju, i odmah mi je palo na pamet za prskanje. Nisam video da nasa vojska ima ovo pa da trazim po otpadima.

Inace, kinezi uveliko ovako prave bas za poljoprivredu. Jedino da ga misi ne pojedu.
f3bc16d6949169cdccc22f97248f05ab.jpg
0c5fa5b8273b298b15ae0120417c79b5.jpg

Ovi kinezi mislim da nisu skupi, 3000 ili 5000l zavisi od prikolice. Kad zavrsis sklopis i ne zauzima mesto. Izlazili neki oglasi na alibabi, moze kolicina i od 1 kom, moze i logo da se posalje pa da stampaju, ali to sam gledao ranije. Ja koristim one bidone od 1000l, nekad i zena vozi dzipom kad cale nije tu.

Ove vojne vrece su bile pre po otpadima, vidjao sam ljudi koriste za zalivanje jagode, prakticna stvar.
Ne znam da li se sad moze naci negde.
Milovanova ideja nije losa, ali je verovatno i najskuplja opcija.
One cisterne u kavezu po 1000l su bile 50e komad ma da sa njima to nije bas prakticno i brzo.

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Pa stalno pakovati na prikolicu i skidati...
Druga stvar za svaku poseban ventil pa one sa druge strane kad dodju na red treba okretati traktor i prikolicu.
Ne kazem, nista strasno ali eto, malo veca prednost jednog bazena.

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

To da. Mislio sam da pretakanje vode ide sporo. Ja ih vozim na maloj prikolici pa nemam tih muka da okrecem drugu stranu. :D svaka ima slavinu, samo odvijem crevo od jedne na drugu...

Nazad
Vrh