diesel d-60
Član
Po meni moze idkt 04, a i ja bi voleo da cujem druga iskustva.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koje ti koristis i koja kolicina vode je u pitanju? Znaci IDTA definitivno otpada sem ako ne planiram od 12km/h pa na vise da idem?Za tu brzinu i kolicinu vode idkt 04 ili cak idk 05…
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ако оћеш по ветру, мој избор би био Идк 05Neka bude 10 km/h recimk, i 200 litara po hektaru vode
Zato sam sad uzeo idk 04,da bi bolje radilo na niskom pritisku,ne cure dizne,da ne valja propao bi odavno. Nisam imao n8kad zakorovljen usev zato sto je 04id radila na nizem pritisku,i clan Fendt mi je drzao predavanje proletos,kako nista nece uspeti sa tim pritiskom,isprskam ja godisnje 700-900ha,i sa mojim skromnim iskustvom mozda nisam kopetentan,ali me cudi zasto mi Lechler aplikacija pokazuje da id 04 moze da radi na 2.5 bara,ta aplikacija uglavnom eliminise diznu iz tablice kad joj ne odgovara pritisak.ID 04 na 2-2,5 bar? Te dizne na tom pritisku cure, ne raspršuju tečnost. Ja nisam zadovoljan kako ID 03 radi na 3bar-a kamo li ID 04 na 2 bar-a. U svakom slučaju svako zna kako mu odgovara i vidi rezultate svog posla, pogotovo u prskanju pa prema tome tako i radi. Prskanje je jako široka tema.