Prskalice

A sta bi to jos trebalo da se sredi osim pumpe i razvodnika na prskalici da bi bilo kako treba, zamenis membrane na pumpi i ventile ako ti razvodnik ne valja kupis nov za 50 evra i gotov posao sta ce ti morava

Te obicne razvodnike,jos ako su bas stari kao na moravi,bolje kupis nov sa 3 sekcije i mir,dodas i filter lepo,malo tuning styling ,i bude to ok prskalica.Moja me najvise nervirala zbog loseg filtera,bilo je zapusavanja dizni dosta puta i jos te njene obicne grane,ja imam one ravne kao od cevi jedne,uzas blagi,to se krivi kao banana lol.Koji je to idiot od konstruktora bio ja ne verujem....

Pa jeste Barbula ne treba mi Morava. Svi bi vi neke han tek masine. Ma daj. A sve staro prepravljate ili kupujete polovno. Za moje potrebe ova moja je sasvim dovoljna. Ali hocu da radi kako treba i da kad krenem da prskam nemam problem. Znam da to nije neka mudrost i opet je bolje da neko ko je zaduzen za te stvari tu popravku i odradi. Pa nismo mi strucni za svaku masinu. A to sto Matic kaze odes popravis i platis i izadje skoro kao nova ne bih bas rekao. Pa necu ja da menjam 80 % prskalice.

Nisam mislio da ti ne treba Morava kao prskalica nego kao fabrika odnosno servis vec da mozes sam sve da sredis jer ce te skuplje kostati njihova defektaza nego sto vredi prskalica. Ako ti treba neki deo od njih mogu ti ja poslati tu su mi na par kilometara

Послато са moto e5 play помоћу Тапатока

A zbog cega morava prskalice nisu dobre ja sam bas zainteresovan za njihovu vucenu prskalicu

Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока

Pa jeste Barbula ne treba mi Morava. Svi bi vi neke han tek masine. Ma daj. A sve staro prepravljate ili kupujete polovno. Za moje potrebe ova moja je sasvim dovoljna. Ali hocu da radi kako treba i da kad krenem da prskam nemam problem. Znam da to nije neka mudrost i opet je bolje da neko ko je zaduzen za te stvari tu popravku i odradi. Pa nismo mi strucni za svaku masinu. A to sto Matic kaze odes popravis i platis i izadje skoro kao nova ne bih bas rekao. Pa necu ja da menjam 80 % prskalice.
Nemaš ništa komplikovano na toj prskalici, sve se to lako sredi i uradi.

Smeće teško. Pa to ko deca na praksi da su radila. Lilava. Grane bezveze skroz.
Ima ko kaze da su dobre i zadovoljni su sa njima...meni su ok ovako na oko i zavrsavace posao za ove bolje treba da prodam bubreg koliko su skupe

Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока

Poslednja izmena:
Pozdrav ljudi, trebam jednu pomoc. Kupio sam Agromehaniku AGS 800 12m sa Ag tronikom S1 a imam odprije Farmnavigator G7 plus, kako povezati i ako ima neko slike i sta sve treba od opreme, posto msm da mi fali jedan kabal sto povezuje G7 i S1

Ovako… ja imam s1 i farmnavigator na 1500 vucenoj. Kabel za uparivanje je bio u kutiji.. malo sam nezadovoljan sa komunikacijom izmedju ta dva uredjaja i desava se da nestane signal ili sta vec pa ne prska. Jednostavno mi iskljuci krila i pocne da susti u razvodniku. Srecom radim sa imt 560 pa cujem pa ponovim na manual modu. I desava mi se da u toku prskanja prekine prskanje i onda opet nastavi kao na blic. Nije mi jasno zasto to radi. Tako isto i na manual a rezimu zna da na primer ako idem 3 brzohodnom na 1200 obrataja motora kad dodje grbaviji deo njive i usporim tj pritisnem kvacilo kad uspori dodam gas ubacim u 2 brzinu nastavim sporije onda ona po pravilu smanji pritisak srazmerno brzini kretanja, ali tad pocne da dize i spusta pritisak gore dole po 2 bara. Te me stvari bas nerviraju.
Prednost je ta sto sa malim traktorom radim sa velikom prskalicom. Malo je nezgodno za nepravilne njive ali to farm navigatior olaksa kad radi normalno.

Nazad
Vrh