Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nemaš ništa komplikovano na toj prskalici, sve se to lako sredi i uradi.Pa jeste Barbula ne treba mi Morava. Svi bi vi neke han tek masine. Ma daj. A sve staro prepravljate ili kupujete polovno. Za moje potrebe ova moja je sasvim dovoljna. Ali hocu da radi kako treba i da kad krenem da prskam nemam problem. Znam da to nije neka mudrost i opet je bolje da neko ko je zaduzen za te stvari tu popravku i odradi. Pa nismo mi strucni za svaku masinu. A to sto Matic kaze odes popravis i platis i izadje skoro kao nova ne bih bas rekao. Pa necu ja da menjam 80 % prskalice.
Smeće teško. Pa to ko deca na praksi da su radila. Lilava. Grane bezveze skroz.A zbog cega morava prskalice nisu dobre ja sam bas zainteresovan za njihovu vucenu prskalicu
Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока
Ima ko kaze da su dobre i zadovoljni su sa njima...meni su ok ovako na oko i zavrsavace posao za ove bolje treba da prodam bubreg koliko su skupeSmeće teško. Pa to ko deca na praksi da su radila. Lilava. Grane bezveze skroz.
Moze li slika, ja takav kabal nisam dobio, ove godine kupljen u bkl-u, i sa a kad pregledam ponudu sa glavne stravice FN dobio sam sve kablove. PozzFN ima na sebi kabel koji se utakne u s1.