Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Uzmi IDK 04 i uporedi proreze sa IDKT 04. Nisu isti pa onda ne može biti dve 4, dosta su tanji prorezi na IDKT od IDK pa bih ja rekao da su i kod Lechlera 2x02 na jednoj IDKT04. Onako po sećanju, da ne idem sad do prskalice da proveravam...Ja imam idkt 04 i neke arag 04 sa dva mlaza… ove druge mi se vise svidjaju jer imaju dve dvojke mlazove… a ove idkt imaju dve 4 ali iznad te dve ima jedna keramicka propusna koja je za 04 velicinu i onda iza nje naglo opadne pritisak i budu krupnije kapi nego sa ovima sa dve dvojke.. ali odrade lepo i one.
Moliko litara sta ima u opremi i posto
Nije tacna tako je… nisu dve dvojke na idkt odgovorno tvrdim imam ih oboje na oko se vidi razlika… a i u radu se vidi.Injektorske dizne su sa vecim rupama gde prave lepezu jer osim vode mora i taj vazduh koji pokupe da izadje. A na ulazu u diznu je rupica koja ogranicava protok za 04. Tako da ta teorija od 2x02 po meni nije tacna...
IDKT 03 i IDTA 03, nekako 03 ne volim samo zbog vetra jer treba mirno vreme bas da bude, jer svasta bude u sezoni... IDTA podrzava vece brzine kretanja, i veci pritisak od 4-8 bara joj je preporula za rad, i drugaciji ugao mlaznice i kroz prvu mlaznicu ide 60% preparata a kroz drugu 40%
Neka bude 10 km/h recimk, i 200 litara po hektaru vodeKojom brzinom km/h želiš da radiš i sa koliko vode po ha?