Prskalice

Guma plast Vojka, Agro Art S.Pazova, poljske Skotarek i Biardzki itd.To se kod nas kupuje i sa time radi većina ljudi što i sam verovatno znaš.

Znaci treba da izdvojimo od 4000e pa na gore za dobre prskalice

Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока

Tako kod nas prvi put pregledali uzeli 100 eura.
Prošl pregled a po meni ne ispravna.
Drugi put donijeli samo papir bez pregleda i uzeli lovu.
Para ide a ne radiš

Ima li neko agtronic s1 i farmnavigator? Jako cesto mi se desava da bas ne kominiciraju medjusobno i obicno kad je na potpunoj automatici onda prekine sa radom, ili mi secka prskanje u hodu...

Kupio sam agromehanikinu prskalicu ali nema onaj dodatak za podizanje krila ? Jer za prskanje pšenice treba se podignuti visina grana a da bi naprvio bar približno visinski . Ili ako neko može da slika i napiše mere .

Evo snimaka nove prskalice Jar-Met 2500 za kolege koje nisu gledale na jutjubu. Za sad sam prezadovoljan
Bio sam zainteresovan za ovako nešto od 1500 litara, samo nisam siguran da li bi mogao sa 542 da vucem, pa sam odustao, nadam se sledece godine jar met ili agromehanika biti u vlasnistvu

Zavisi od terena i daljine kuce :D

Kod nas je jedan 539 vukao 1500 agromehaniku par sezona, pa ga je zamenio 3060

Pozdrav.
Planiran kupiti prskalicu od 330l, bez grana za prskanje voća onim ručnim pištoljima.
Ne mogu atomizerom jer je u strani, a i voćke su visoke.
Posuđivao sam od prijatelja neku staru Agromehanika 200l sa dvoklipnom pumpom i radi to dosta dobro. Potreban je pritisak oko 10 bara. Voćke su visoke.
Dvoumio se između original Agromehanika (pumpa BM 65/30) i Morave (neka novija pumpa troklipna MP-75 i Geoline razvodnik). Njih mogu kupiti bez grana.
Agromehanika je skuplja 200e ali mi se čini nekako pouzdanija.
Ove Rau ne mogu kupiti bez grana. One imaju istu pumpu kao i ova Agromehanika, ali im je rezervoar i razvodnik vjerovatno dosta lošiji.
Problem je što se ovdje mora raditi sa višim pritiskom.
Ima li ko iskustva sa pomenutim prskalicama i tom vrstom primjene.

Nazad
Vrh