Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
To su ove dizne https://agroplast.pl/en_US/p/Air-induction-anti-drift-nozzle-AP1108MS-/697Te dugacke ako su id ,ne vidi se na slici bas jasno oznaka,to trazi bar 3 bara koliko sam citao na netu,mada mozda bi prosle sa 2.5...
Kupio sam ih u bavanistu Agrotehna se zove radnja, kostale su cini mi se 290 din komad.Pa nzm onda,ali su vidim slicne kao Lechler id dizne.Gde si ih kupio,sa tog sajta ili ?.
Nece odraditi mozda fungicid i insekticid to ne mogu reci ali bilo koji herbicid 0 bodova to su dizne koje ipak zahtijevaju 3.5 bara do 4 i onda dobijes kapljice kao idk kad radis na 2.7 2.8. Id dozna zahtjeva 280 lit pa navise ako radis na 2.5 bara. Iskreno ako nisi u nekom pre Pre vjetrovitom dijelu kupi si idk diznu 4tvorku i milina. S tim da prevelike kapi i velika kolicina vode pred rosu isto nije dobroDa li ove dizne mogu da rade dobro na pritisku od 2.5 bara? Četvorke su.
Maloprije sam objasnio da i na 2. 5 bara s nekim sredstvima lose rade a kamoli na 1.5 bar pricamo o idk 04Idk rade od 1.5 bar.
Ovo kod mene je 04 ID,pritisak 2 bara,brzina 11km/h. 140L/ha.Nece odraditi mozda fungicid i insekticid to ne mogu reci ali bilo koji herbicid 0 bodova to su dizne koje ipak zahtijevaju 3.5 bara do 4 i onda dobijes kapljice kao idk kad radis na 2.7 2.8. Id dozna zahtjeva 280 lit pa navise ako radis na 2.5 bara. Iskreno ako nisi u nekom pre Pre vjetrovitom dijelu kupi si idk diznu 4tvorku i milina. S tim da prevelike kapi i velika kolicina vode pred rosu isto nije dobro
S tim barima na idk 03 mozes smanjiti voodu i dobro ce ti pokriti ja radim sa 210 lit na 4 bara jedino sto moras onda ici 10 km da sve to ispostujesJa slično tome, idk 03, 4 bara, 7,5 km/h, 250 l/ha
Da radis sa cambiom ili focusom predvecer ne bi se usrecio s nekim drugim sredstvom i preko dana ok