Tonchi
Član
Ali neću smanjivati vodu, svi pesticidi su u toj potrošnji cca koje koristim...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mozda ti se zapusio filter i pumpa nema dovoljan dotok vode.Zasto mi pritisak varira 0.5 bara? Razliku registruje i manometar i kompjuter koji seta od 150 do 250l po ha. Pumpa Agromehanika 150l.
Nije mi bas jasno ali ok. Bolje da ne tupimo dalje.Da radis sa cambiom ili focusom predvecer ne bi se usrecio s nekim drugim sredstvom i preko dana ok
Ako si ti zadovoljan radi radio bih i ja s njima da sam bio zadovoljan ali jednostavno nisam bio i odustao od sam od id dizne.Nije mi bas jasno ali ok. Bolje da ne tupimo dalje.
Ja danas prskam,iskljucim kardan izadjem da pogledam,i vidim da je sve jedan list okupan,i obavezno stavljam okvasivac. Ne vidim razlog da to moze da bude lose
Na Morava prskalici. Imam dole neki djavo, nije da se bas razumem. U ovom cudu se nalazi : http://www.morava.co/wp-content/uploads/2018/01/injektor-st_270x270.jpgKoji filter ?.
Kako se to montira, može li neka slika?Da tu ima filter ,sakriven.Izbaci filter odatle,a kupis ovako nesto samo manji,postavis ga na usisu,izmedju pumpe i tog injektora,tako je kod mene na prskalici,puno pristupacnije i brze za ciscenje.