Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
kako ti pise u upustvu tako uradi i nema problema.....Kako se pravilno regulira pritisak za svaku sekciju na elektronskim ventilima?
Imam 5 sekcija,5 ventila na prskalici i sad mi se događa da kad počnem iz kabine zatvarat, pritisak mi nije isti nego mi se smanjuje,dali je to pravilno tako ili moram nešto podesit?
I primjetih da mi desne strana finije prska od ljeve(dizne rade uži mlaz i grublje kapi)..
U uputsvu mi piše da otvorim sve sekcije,i onda zatvorim jednu i na prskalici podesim protok za taj ventil,i tako redom za sve ostale,znači tu koju podešavam zatvorim,kasnije ju otvorim i prelazim na drugu do zadnje..
Prskalica je Leško 1000l,a razvodnik Arag.
U zdravlje da sluzi..ko pravi ovu prskalicu?Stigla Tolmet prskalica od 1000l 15m.
Sent from my SM-G960F using Tapatalk
HvalaNavariš na cev U profil u širini šarafa.Iznutra ga držiš,a odole odvrćeš sifon.
ја сам са великим ролцанглама одврно ту матицуIma li ko ideju kako da odvijem sraf sifona u buretu od agm 440L? kratke ruke a kljuc neki 46 jedva hvata
Slicno sam i ja uradio,samo sto sam ja od sparinga napravio kvadrat i navario na cev.Navariš na cev U profil u širini šarafa.Iznutra ga držiš,a odole odvrćeš sifon.