Prskalice

Sve komplet sa upravljačkom jedinicom. Da arag je.

Послато са SM-J530F помоћу Тапатока

Gdje je uzeto to? Ja imam glavni ventil i pritisak na struju, ali bih htio sve. Meni treba jedinica i ovih 5 elektro ventila za sekcije i kod nas me traže tolko ko kod vas komplet set.

Po stranim oglasima ima prskalica iz ranih 90-ih sa kompijuterom prskanja a ne samo elektro kontrola iz kabine,i opet 3 decenije kasnije jos uvek cene tu jeb.. elekroniku kao da su je juce izmislili.

Gdje je uzeto to? Ja imam glavni ventil i pritisak na struju, ali bih htio sve. Meni treba jedinica i ovih 5 elektro ventila za sekcije i kod nas me traže tolko ko kod vas komplet set.
Uzeo sam preko drugara a mislim da je u best & co.

Je l mogu IDTA dizne na agromehanikin nosac?
Ako mogu, koristio bih ih za ratarstvo i povrtarstvo. Znaci za fungicide, hervicide, insekticide, i poneka tecna djubriva.

Sent from my ELE-L29 using Tapatalk

Jos samo dizne za sneg i prskanje moze da pocne...
44.jpg

48.jpg

46.jpg

Neću novu da punim do pola, jer novo ne bi ispod 1000 litara. Kad budem imao kadar traktor uzeću i prskalicu...

Nzm koji claas traktor imas,ali cisto sumnjam da ne moze nositi bar 400-500kg vise od rusa 820 ,znaci bar 1800-1900kg mora da se igra sa tim.

Kako je izveden mešač? Da li iz ovog preliva ide u neku cev na dnu sa rupicama (jer ne vidim ni jedan vod pod pritiskom da ulazi u bure na diznu mešača)?

Svi prelivi, povrati i izlazi koji ne idu na grane idu u taj jedan ulaz u bure, odatle ide crevo na dno do cevi sa rupama...

Nazad
Vrh