Gde stoji taj filter i za čega služi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa ne bi bilo dovoljno.A sto nisi zamenio samo sito ako vec imas?
Tačno tako. Ja imam na buretu samo jedan povrat i on ide na mešač u dnu bureta. Gledao sam kod drugara što ima isti razvodnik samo bez ovih ručnih ventila, na jedan izlaz ide dovod sa pumpe a svi ostali izlazi (osim onih za grane) idu na neke razne rupe na buretu (mešači, povrati, prelivi,...). E sad, pošto ja imam samo jedno crevo koje ide u bure, da li bi ja sve te povrate mogao sa Y spojnicama da spojim i da idu sve u to jedno crevo što ide u bure ili bi mogao da blindiram neke izlaze sa razvodnika?Jedan za mesac, drugi za ili mlaznice u buretu za pranje, ili za posudu za ispiranje ambalaže.
Mada kod mene mlaznice za pranje bureta, idu na tu cev što viri na filteru razvodnika.
Da napomenem, moj model prskalice je 2014.god a na novije tipove su menjali.
A ti mixer posto stavljas na staru rau, mozes kako hoces tebi treba vajda samo jedan, za mesac.
U Agritehnikomu su 401 din. a sita od 50 maša su 84 din.Uzgred, kupio bih idk 3, u best i ko su oko 400 din. Je l znate da l ima negde jeftinije?