Ne može da vam radi mesac, ukoliko je on prikopcan posle razvodnika, tj sekcije gde se pale i gase, jer tu vise nema protoka. Već sva voda se vrti na povrat I vraća vodu u bure, i bukvalno služi kao mesač. Tek kad se uključi "On" na prekidač, uključuje se i mešač kao i sekcije. Malo bolje pogledajte razvodnik pa će vam biti jasno. Kod mene je stari tip elektro razvodnika, prskalica je kupljena 2014. , kasnije sam video da su nešto menjali, i oko mešača I oko posude za ispiranje hemije.
Kod mene su morale sve sekcije da se zatvore, i uključi prekidač na "On" podigne pritisak, da bih imao dovoljan pritisak u posudi za ispiranje, i tada je radio i mesac, jer je išlo kroz razvodnik, posto je uključen.
Pa sam posle prepravio da mi posuda ide na povratni vod, ispred koje sam stavio slavinu, I tako dobijam željeni pritisak, a da ne moram vise cackati ni sekcije, ni prekidač za pritisak, ni "on/off" taster. Jedino mi tada ne radi mešač, ali posuda kako vraća hemiju goru, a vuče od dole da bih snadeo posudu, izmesa se. Eventualno malo sačekam prilikom završetk sipanja, tj dok operem ruke.