cvejka
Član
Druskane mesac radi i kad su sekcije iskljucene
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Taj elektroventil radi isto sto i velika rucica gde imas polozaj mesac/dizne. Znaci radice kao i do sada sve. Na Agromehanici kod mene mesac ide na vrh bureta i ne ide do dole nego odgore sipa rastvor nazad u bure. To gde ce ici povrat je svejedno, samo ako je dole brze ce umesati rastvor.
Mali mesac na Agromehanici ide dole (mesac sa razvonika) i sluzi da prilikom prskanja se non stop mesa rastvor da ne bi doslo do talozenja/secovanja.
Bojceticu nije ti to mešač nego povrat sto ti stoji goreTaj elektroventil radi isto sto i velika rucica gde imas polozaj mesac/dizne. Znaci radice kao i do sada sve. Na Agromehanici kod mene mesac ide na vrh bureta i ne ide do dole nego odgore sipa rastvor nazad u bure. To gde ce ici povrat je svejedno, samo ako je dole brze ce umesati rastvor.
Mali mesac na Agromehanici ide dole (mesac sa razvonika) i sluzi da prilikom prskanja se non stop mesa rastvor da ne bi doslo do talozenja/secovanja.
Pa hebe mu jel nije mogla da izdrži još tih 200l? Moj ćale to vozi dokle god ne stane... ali bukvalno stane da ne ide ništa na dizne. Za divno čudo nikad nije ništa ozbiljnije zajebo. Sem radilicu i ove čore gde idu klipovi, ali za to je vozio 2 sezone na mešavini vode i otrova mesto ulja.Jeste lako nego ima preko 200 litara herbicidnog rastvora u njoj.