Agro unija 023549851
Imaš u Mužlji tih plastičnih ventila, razvodnika i sl.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Imaš u Mužlji tih plastičnih ventila, razvodnika i sl.
На њима ми се не свиђа носачи болцнова за качање на полуге,то је слабо по мени,поготово за 1000л.Ако будеш наручивао од њих,тражи да ти боље одраде то.2850 je od 1000l sa tri bureta,glavno za pranje i ispiranje...triplex se doplacuje mix posuda takodje i on off iz kabine pa i sve to da doplatis opet jeftinija ispadne ne moze da preskoci 4000e ako ti to bas sve treba..po meni mix posuda ne mora do sad sam miksovao i bez toga
Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока
Hvala druzeНа њима ми се не свиђа носачи болцнова за качање на полуге,то је слабо по мени,поготово за 1000л.Ако будеш наручивао од њих,тражи да ти боље одраде то.
Да ли је неко убацивао онај инјектор на рау буре јел он универзалан за све типове бурета
Moze bez problema, ja ugradio na rau 330l,drugar na 440l.Да ли је неко убацивао онај инјектор на рау буре јел он универзалан за све типове бурета
Kiraj vuce sa 48ks od 1500litara.Verujem da torpedu nije tesko i sigruno bi vukao od 2000l bez poblema.Koliko minimalno treba ks za vucenu prskalicu od 2000L?
Ако ти није тешко био бих ти захваланAko hoces slikacu ti
Mislim da mu je ovih 1500 litara dosta .Do sada nije pokazivao znake umora ali ......Kiraj vuce sa 48ks od 1500litara.Verujem da torpedu nije tesko i sigruno bi vukao od 2000l bez poblema.
Ja sa 105 ks vucem 3200 lit. Prazna je 2200 2300 teska. Tako da u mekanom sa 5.5 tona ima sta povuci. Al sve brzine prskanja gledam da sam u nekom maksimumu pritiska. Tj 90 posto sam preko 10 km/h cak i 13.Koliko minimalno treba ks za vucenu prskalicu od 2000L?