Prskalice

Да ли је неко убацивао онај инјектор на рау буре јел он универзалан за све типове бурета

2850 je od 1000l sa tri bureta,glavno za pranje i ispiranje...triplex se doplacuje mix posuda takodje i on off iz kabine pa i sve to da doplatis opet jeftinija ispadne ne moze da preskoci 4000e ako ti to bas sve treba..po meni mix posuda ne mora do sad sam miksovao i bez toga

Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока
На њима ми се не свиђа носачи болцнова за качање на полуге,то је слабо по мени,поготово за 1000л.Ако будеш наручивао од њих,тражи да ти боље одраде то.

На њима ми се не свиђа носачи болцнова за качање на полуге,то је слабо по мени,поготово за 1000л.Ако будеш наручивао од њих,тражи да ти боље одраде то.
Hvala druze

Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока

Да ли је неко убацивао онај инјектор на рау буре јел он универзалан за све типове бурета

Treba prvo da vidiš kolika je rupa na buretu. Za Agromehanikin injektor treba da je rupa 42mm. Ne znam da li postoji više vrsta injektora, ali na Kosmos sajtu se pominju neki adapteri za injektore starog tipa, pa onda verovatno postoji još jedan tip injektora ali o njemu ne znam ništa.

Шта treba да се узме да се монтира? Nа рау сифону има она пластична матица 47-48мм шта овде треба?

Кажем да имам тај сифон са слике заједно са филтером па кад њега избацим а убацим инјектор шта иде горе у буре како се повеже
IMG-20160513-165717.jpg

Poslednja izmena:
Nisam,sa njima i malo silikona sam samo zacepio stare rupe.Pre montaze injektora je tu bila ploca sa slavinom za ispustanje tecnosti, ona se drzala na cetiri srafa.

Koliko minimalno treba ks za vucenu prskalicu od 2000L?
Ja sa 105 ks vucem 3200 lit. Prazna je 2200 2300 teska. Tako da u mekanom sa 5.5 tona ima sta povuci. Al sve brzine prskanja gledam da sam u nekom maksimumu pritiska. Tj 90 posto sam preko 10 km/h cak i 13.

Sent from my Mi A3 using Tapatalk

Nazad
Vrh