Prskalice

12,500e ta prskalica,a od 400l-600l krece od 4000e

Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока

Na agromehanikom razvodniki od 5 sekcija kada jednu iskljucim desi se da mi spadne pritisak na manometru bas dosta, i onda kada probam da stelujem na onom malom tockicu nista se ne desava. Sta moze to dq zeza?

Послато са Redmi 6A помоћу Тапатока
Zalepio regulator.
Tako je meni bilo kad sam dodterao i probao pa nista i onda kao klik da cujem odlepi gumicu valjda neki i dalje se podesava lako.

Sorry za off topic,ali zna li neko mozda posto je taj majevicin APV uredjaj koji se moze videti gore na video snimku ?,i jel ga prodaju zasebno od te opruzne brane ?.

Na agromehanikom razvodniki od 5 sekcija kada jednu iskljucim desi se da mi spadne pritisak na manometru bas dosta, i onda kada probam da stelujem na onom malom tockicu nista se ne desava. Sta moze to dq zeza?

Sto neprobas kuci sa sa vodom sve da stelujes ponovo. Tako sam ja kuci sa leva na desno zatvarao sekcije i stelovao pritisak na te male tockice. Posle sa desna na levo , zatvarao i random za kraj da utvrdim da li je sve dobro.Hoce to da se popusti nekada verovatno.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sve sam probao pred sezonu bilo ok, juce zavrsavam prskanje i vidim da nesto ne valja. Tockic stegnut do kraja, otpusten do kraja isto se desava.

To je svemirski modulator
Ja sam resio koju cu da kupim prskalicu samo da se sklope kockice sve kako treba

Slika je verovatno odsečena pa se ne vidi da li je ovo žuto protokomer, zeleno bi trebalo da je kućište protokomera. A može da bude i senzor pritiska, senzor brzine koji se montira na točak...

Poslednja izmena:
Od 1000l pravi je firma Varmax iz Smedereva.. vidim da su zadovoljni ljudi sto je imaju,bas sam kontaktirao Bojana Svabu Mojsu i samo reci hvale za nju...nije cena napucana ali odradjena dobro,gledao sam i Agromehaniku od 800l mnogo para za moje potrebe posteno.mogu ja da je priuatim ali i ova ce zavrsavati posao

Po ovim slikama iz linka se vidi da je turbina u osi tog zelenog kućišta, a ono žuto onda mora biti induktivni senzor koji registruje obrtaje te turbine u protokomeru.

Nazad
Vrh