Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jbg vidi majstor, došao Fendt, pa da i on malo.podigne cenu, treba prskati, sad se ne pita za pare. Bezobrazluk 200 evra, pa ne radi sa pozlacenim rukavicama.Okej,sutra cu da porucim membrane i te gumice sto ulaze te plastike pa kada stigne da se isprobam u remontu. Majstor mi rekao 200e za remont....
Ma znam da je bezobrazan nego sam ono pokupio iz nekog crtanog filma...Није луд него безобразан ,оће да наплати као да је радио генералку мотора
Posalji u Backi Jarak,njihov majstor rasturi i javi ti sta mora da se menja a sta nije jos za menjanje pa ti sam odlucis,ali svakako ruke i delovi nece biti preko 10000.00dinMa strasno bezobrazan lik,napukne ova plastika sto sto se srafe ova creva za dovod i odvod preparata,odneo mu da promeni taj deo uzeo mi 4000 din. I rekao kao membrana ti je losa misli da nece jos dugo(zakljucio na osnovu zvuka) i kaze remont je 200e. (cak sumnjam da je on i bocno nekom iglicom da bi napravio sebi posla). Reko majstore ko jednom dodje kod tebe taj se vise u zivotu ne vraca!
Ne mora uopšte da bude za MIO standard. Može bilo koja.A što ne staviš neku drugu pumpu koja je povoljnija?Mislim zašto mora baš pumpa za MIO standard?