Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Колико изађе јефтинија од агромеханике?Od 1000l pravi je firma Varmax iz Smedereva.. vidim da su zadovoljni ljudi sto je imaju,bas sam kontaktirao Bojana Svabu Mojsu i samo reci hvale za nju...nije cena napucana ali odradjena dobro,gledao sam i Agromehaniku od 800l mnogo para za moje potrebe posteno.mogu ja da je priuatim ali i ova ce zavrsavati posao
Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока
kolega ovo ti je senzor za protok vode
2850 je od 1000l sa tri bureta,glavno za pranje i ispiranje...triplex se doplacuje mix posuda takodje i on off iz kabine pa i sve to da doplatis opet jeftinija ispadne ne moze da preskoci 4000e ako ti to bas sve treba..po meni mix posuda ne mora do sad sam miksovao i bez togaКолико изађе јефтинија од агромеханике?
Kod mene isti problem, ali je Ag Tronik 14. Od pocetak pada pritisak ako jedan sekcija zatvorimNa agromehanikom razvodniki od 5 sekcija kada jednu iskljucim desi se da mi spadne pritisak na manometru bas dosta, i onda kada probam da stelujem na onom malom tockicu nista se ne desava. Sta moze to dq zeza?
Послато са Redmi 6A помоћу Тапатока
Kako na tom linku sto sam okacio pise protokomer ?,a isti su na slikama.kolega ovo ti je senzor za protok vode
Jel kod tebe ovaj ventil ide pre razvodnika, ako sam te dobro razumeo? Što zatvara povrat pa sva voda ide na mix posudu. Pitam, jer mozda je bolje posle razvodnika, da ne trpi ovako pumpa, mada nisam primetio da menja zvuk.Kod mene na Vicon sa pumpe voda pod pritiskom ide do mix posude,tu ima ventil kojim vodu saljem ili kroz mix posudu ili pored nje i ide gore crevom na razvodnik.Znaci kad ide na mix posudu ,to je to,sva kolicina vode koju pumpa gura ide kroz nju,nigde drugde.Iz mix posude hemija koju gura ide gore u bure kroz neku debelu plasticnu cev koja ima rupice u donjem delu bureta,nesto kao mali mesac da kolko tolko promesa hemiju sa vodom.
I ja sam tako nastelovao i radilo je dobro sada mi nesto brljavi jer tu jednu sekciju ne mogu da nastelujem kako treba.I ja sam stelovao po Dangerovom uputstvu, radi odlicno.
U radnjama za navodnjavanje takodje imas sve moguce i nemoguce varijante i dimenzije.Trebala bi mi T racva,spoljasnji fi 30mm,nesto prepravljam na prskalici. Moze li se ovo negde nabaviti,ako neko zna?