Prskalice

Jel to piše negde da je toliko teška, ili si je možda merio? Posto ja imam od 800l, i gledajući sliku, konstrukcija mi izgleda isto(jedino zid cevi da je deblji) , a nemam neki utisak da je ova moja bas toliko teška. Sta ti piše za max nosivost na njoj?

@Druškan
Pločica na prskalici i pločica na granama, nisam je merio, tačnije masa bi trebalo da bude 610kg
e99ab15ebd3d64f5d3034c4fa3b7e8a3.jpg

bb3eaa1731f40982d44c0f0c9523bc13.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Može jedna pomoć. Desilo mi se ovo sa prskalicom, pa da li postoji taj deo da se kupi ili nešto drugo učini kako ne bi curila.

U pitanju je MIO Standard Osijek prskalica

Pozdrav za sve Dolovce, pošto ih ovde ima koliko vidim :)

@banePA onda je jača kod tebe konstrukcija, posto je kod mene težina bureta 240kg, a na grane ne piše. Iste su kao tvoje, ali nisam mislio da imaju bas toliko kg. I kod mene je naravno manja dozvoljena nosivost, 1500kg. Znaci I moja je blizu 600kg... Mada kačenje bi trebalo da je još više uvučeno, ovako je dosta daleko prskalica od traktora, I samim tim veća vaga.

Premesten manometar u kabinu.
hosting img
bb code img
Bravo, ja planiram da namestim u kabinu, imam isti razvodnik I cuo sam se sa ljudima u wika srbija(zastupnicima wika manometara poput tvog) I rekli su mi da imaju opciju da bude elektronski treba da skoknem do njih kad prodje sezona pa cu postaviti ovde info o ceni I detalje.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Mi smo imali na prskalici predviđeno da manometar ide u kabinu traktora a ja sam izmestio napolje jer hoće da se desi da malo napukne crevo i onda kupanje a ne daj bože i nešto gore kao trovanje.

Crevo ako preventivno zamenis svakih 10g verujem da ti u praksi nikada nece puci. To su mali pritisci 1-3 bara. Mi u jabukama imamo bastensko crevo kod kineza kupljeno jer nam je grana pokidala originalno pa da bi taj vikend poradili. Kako smo ga namontirali tera od 2015-2016 tako i ne fali mu nista. A ne da pukle crevo armirano.

Jel pokazuje isto kao i ovaj analogni? Ubacio sam i ja digitalni, ali izgleda ripio senzor nakon godinu i po dana... Mada ovaj moj je malo lagio, za 0,2 bara.

Ko se plasi pucanja creva neka kupi ono za gorivo,pancirno,trpi do 20 bari,trebalo bi biti u svakoj Auto-prodavnici,prodaje se na pola metra-metar.

Nazad
Vrh