Ja sam 70% delova nabavio,još da uzmem bure i pravim sam vučnu prskalicu.Ovo ko zna moze ladno da napravi sam prskalicu
Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja sam 70% delova nabavio,još da uzmem bure i pravim sam vučnu prskalicu.Ovo ko zna moze ladno da napravi sam prskalicu
Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока
Kolega sad taj problem rešava ovako:
Dok prska punom širinom automatika sve završi i taj deo je ok. E sad kad krene npr. jednim krilom da prska uvratine, onda ručno podigne pritisak na onu vrednost koju je manometar pokazivao dok je prskao celu širinu, pa kad krene onda posle par metara prebaci na automatiku koja se onda ne zbuni i završi posao kako treba.
Kad je sredis izbaci koliko te izneo materijal i delovi ako hoces?Ja sam 70% delova nabavio,još da uzmem bure i pravim sam vučnu prskalicu.
Bilo ih je baca i nisu skupeTražim u oglasima a nemogu da nađem polovnu 1500 lit vučenu Agromeanika prskalicu.
Znam ja majstora sto zna da patose,a znas ga i tiMića je mislio na patos ciglu.To se retko viđa kod nas.
Evo jeOk, nije problem. Bio sam u nedoumici da li da uzmem tu kometovu ili dobru polovnu agromehanikinu, mislim da je još uvek u oglasima. Ili da uzmem novu agromehanikinu.... Ili čak varijanta da ne ulažem u ovu Rau nego je stavim u oglase pa kupim drugu jer su mi ova krila što sad imam na njoj, 12,5 metara fiksna, mala za prskanje u žitu. Trebaju mi od 15metara, a ta širina već mora imati kopir.... Da nije toga proširio bih ja ova, al onda još i kopir.... E a sa druge strane 12,5 mi više odgovaraju za kukuruze jer sejem sa 6 redi pa ulazim u svaki treći trag i hvatam punih 18 redi.... Sa 12 ne hvata a 15 metara prskaju 21 red što opet ne odgovara 6-to rednoj. Da zatvaram dizne na 15 metarskim onda ću dobiti ili 13m ili 12m. Opet ne valja. Hebe me ova situacija sa prskalicom ko kauboj konja! Toliko kombinacija a skoro nijedna mi nije dobro rešenje jer na kraju mi opet ostaje problem sa prevozom vode. Uf, malo mi lakše kad sam se izjado.
Eto vidiš, a to nije spomenuo... Zato je ona dobra agromehanikina pumpa u oglasima bila ~200. Ako smisliš da je prodaš dalje, kao što sam već napisao, javi se. Može i u pp.Varena je pozadi gde izlazi voda
Probao sam da izmenim to crevo za ispiranje, i prebacio na potisno crevo od pumpe, kaokod tebe, ali slab je to pritisak za ispiranje, mnogo ide na povrat. Preko razvodnika kad se zatvore sekcije je 5 puta jači pritisak.Moze, radi bez problema. Dukej, nisam obracao paznju na to, uglavnom mogu da zatvorim i mix posudu i mesac, samo malo promeni zvuk u pocetku. Na slici ima dva povratka, jedan sa ovim providnim delom, a drugi skroz crni iza ove dve slavine. Tako da verovatno ima neki ventil koji drzi pritisak...
Sent from my SM-G900F using Tapatalk