MONTOYA
Član
Sito je ono fabricko, nisam menjaoPa do tih prvo dolazi voda,jel ti radi mesac dok sipas hemiju?Kakvo ti je sito ispod bureta?
Ureja je eliksir ruska
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sito je ono fabricko, nisam menjaoPa do tih prvo dolazi voda,jel ti radi mesac dok sipas hemiju?Kakvo ti je sito ispod bureta?
Ipak sam kupio drugi par matica-vijak injektora (sa šeširićem). Samo mi jedno nije jasno, čemu služi rupa u četvrtci šešira? Ako je poenta ovog šešira da ne dozvoli ulaz vazduha kroz vir, čemu onda rupa? Da li je ona namenjena za montažu nečega (npr. mešača), ili se sa ovim šeširom ni ne stvara vir pa onda rupa ne smeta?
Ag Tronik 14ide samo G7+ Farmnavigator ?Jel ima neko uparenu fm 750 navigaciju i ag tronik14?
Imam ja delimicno. Imam graficki prikaz prskanja na agtronic-u i kad palim gasim prskalicu pali i gasi crtanje na fm-uJel ima neko uparenu fm 750 navigaciju i ag tronik14?
Pozdrav dali je neko repario razvodnik na prskalici agromehanika? Pravi mi problem jer onaj tockic za regulaciju pritiska ne radi kad treba spustiti pritisak. Moram zaustaviti pumpu pa tek onda smanjivati pritisak i onda kreniti prskati. Msm u radu se ne moze smanjiti pritisak a moze se povećati. Ili je najbolje kupiti novi razvodnik
Pitao drugara i kaže on nema tih problema. E sad da li zato što ima i navigaciju uparenu sas kompom ili ne, to nzn (faktički navigacijom pali gasi prskalicu) ali misli da zna ko ima takvih problema pa će kontaktirati tog čoveka i onda meni javiti a ja ću napisati ovde u temi.Jedno pitanje za vlasnike Agromehanikinih prskalica sa kompjuterom. Kolega ima problem