Jesam, samo ima tome već dosta godina. Ta crvena kapa se odvrće ali ne može da se skine ni kad je skroz odvrneš dok sa unutrašnje strane te kape ne skineš žičani osigurač (malim šrafcigerom ga izvadiš). E sad bi trebala opruga da izgura crni deo koji ulazi telo regulatora, ali ako gumica glavi onda moraš rukom pomoći. Na tom crnom delu je gumica koja dihtuje prema regulatoru i treba malo namazati i gumicu i telo regulatora u koji ulazi ta gumica. Možda je najbolje da ne vadiš taj crni deo napolje (držiš ga rukom da ga opruga ne izbaci napolje) i samo naprskaš sa sprejom pa potom sklopiš i onda razradaiš na opisani način. Naravno ne u hodu ...
Pošto sam ja to davno radio, pa za slučaj da sam nešto preskočio ili prevideo neka ti još neko to potvrdi, a evo slikaću ti šemu regulatora pa će ti biti jasnije:
A evo i opisa rada tog regulatora, kad sam ga rasklapao odmah sam ga i skicirao da bih video princip rada. Uglavnom se za sve trudim da saznam kako šta funkcioniše pa onda posle nema nedoumica šta se dešava kad se neka poluvgica okreće ovamo ili onamo i sl.