Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kod nas su izgleda Rusi savremeniji.Nose i 1000l sa 18m hidro grenamaDa li znas sta pricas ?
Imas u Vasici 1000l sa 15m hidro granama pa gazda ne pokuusava da zakaci za Rusa, ima i JD 6125 sta da nosi.
Jeste,razgovarao sa covekom i rek'o zaKomet pumpa kao pumpa je dobra, ali zavisi u kakvom je stanju ta što si kupio, koliko je matora, da li su oštećeni navoji od rastavljanja-sastavljanja.... Jesi uzeo onu sa K/P iz Temerina? Meni bi trebala jedna, pa ako se odlučiš da prodaš-javi se.
Da, skinuo je cenu na 80 i to je ok ako je i pumpa ok. A to se ne zna dok se ne rastavi... A kad se rastavlja onda može da se ošteti.... Poprilično mačka u džaku, a ja nisam hteo da rizikujem kad je nova agromehanika oko 40 hiljada i traje podjednako ko i komet. Pogotovo mi bio sumnjiv kad sam video da je promenio ime prodavca i kad sam video traktor u pozadini.... Jbt reko ovaj prodaje neku svoju staru pumpu, možda shebanu, a ne vruću kao što sam mislio. Pregledaj je kakva je pa ako se odlučiš da je prodaš, ako misliš da je za prodaju nekom forumašu (meni ) javi se. Ja sam pozajmio istu takvu pa bih da je vratim nazad.Jeste,razgovarao sa covekom i rek'o za
te pare salji(nova
Oko 70 hiljada) .Deluje ok i covek i pumpa, ne sviđa mi se jedino sto ide kardan na kajlu.
Ako je od skoro počelo ne bi trabalo ništa da rikne za 2 ha.Ako prska dobro teraj još to malo al odma menjaj membrane kad završiš.Ne sluti mi na dobro. Izbacila je ulje bele boje. Da li smem da završim još 2 hektara sa ovakvom situacijom? Šta bi mogao biti problem?
Ako nije dobra servisiracu je,uzeo sam je iz razloga da bih mogao brze da natocim vodu posto punim iz kanala a imam onu malu pumpu na prskalici(valjda 50lit).Međutim posle se setim da je ujak hteo da mi da neku pumpu od 200-250lit u zamenu za moju(tu od 50),e sad treba sabrati utiske i odluciti koja da se ostavi...Da, skinuo je cenu na 80 i to je ok ako je i pumpa ok. A to se ne zna dok se ne rastavi... A kad se rastavlja onda može da se ošteti.... Poprilično mačka u džaku, a ja nisam hteo da rizikujem kad je nova agromehanika oko 40 hiljada i traje podjednako ko i komet. Pogotovo mi bio sumnjiv kad sam video da je promenio ime prodavca i kad sam video traktor u pozadini.... Jbt reko ovaj prodaje neku svoju staru pumpu, možda shebanu, a ne vruću kao što sam mislio. Pregledaj je kakva je pa ako se odlučiš da je prodaš, ako misliš da je za prodaju nekom forumašu (meni ) javi se. Ja sam pozajmio istu takvu pa bih da je vratim nazad.