Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kod nas su izgleda Rusi savremeniji.Nose i 1000l sa 18m hidro grenamaDa li znas sta pricas ?
Imas u Vasici 1000l sa 15m hidro granama pa gazda ne pokuusava da zakaci za Rusa, ima i JD 6125 sta da nosi.
Jeste,razgovarao sa covekom i rek'o zaKomet pumpa kao pumpa je dobra, ali zavisi u kakvom je stanju ta što si kupio, koliko je matora, da li su oštećeni navoji od rastavljanja-sastavljanja.... Jesi uzeo onu sa K/P iz Temerina? Meni bi trebala jedna, pa ako se odlučiš da prodaš-javi se.
Da, skinuo je cenu na 80 i to je ok ako je i pumpa ok. A to se ne zna dok se ne rastavi... A kad se rastavlja onda može da se ošteti.... Poprilično mačka u džaku, a ja nisam hteo da rizikujem kad je nova agromehanika oko 40 hiljada i traje podjednako ko i komet. Pogotovo mi bio sumnjiv kad sam video da je promenio ime prodavca i kad sam video traktor u pozadini.... Jbt reko ovaj prodaje neku svoju staru pumpu, možda shebanu, a ne vruću kao što sam mislio. Pregledaj je kakva je pa ako se odlučiš da je prodaš, ako misliš da je za prodaju nekom forumašu (meniJeste,razgovarao sa covekom i rek'o za
te pare salji(nova
Oko 70 hiljada) .Deluje ok i covek i pumpa, ne sviđa mi se jedino sto ide kardan na kajlu.
Ako je od skoro počelo ne bi trabalo ništa da rikne za 2 ha.Ako prska dobro teraj još to malo al odma menjaj membrane kad završiš.Ne sluti mi na dobro. Izbacila je ulje bele boje. Da li smem da završim još 2 hektara sa ovakvom situacijom? Šta bi mogao biti problem?![]()
Ako nije dobra servisiracu je,uzeo sam je iz razloga da bih mogao brze da natocim vodu posto punim iz kanala a imam onu malu pumpu na prskalici(valjda 50lit).Međutim posle se setim da je ujak hteo da mi da neku pumpu od 200-250lit u zamenu za moju(tu od 50),e sad treba sabrati utiske i odluciti koja da se ostavi...Da, skinuo je cenu na 80 i to je ok ako je i pumpa ok. A to se ne zna dok se ne rastavi... A kad se rastavlja onda može da se ošteti.... Poprilično mačka u džaku, a ja nisam hteo da rizikujem kad je nova agromehanika oko 40 hiljada i traje podjednako ko i komet. Pogotovo mi bio sumnjiv kad sam video da je promenio ime prodavca i kad sam video traktor u pozadini.... Jbt reko ovaj prodaje neku svoju staru pumpu, možda shebanu, a ne vruću kao što sam mislio. Pregledaj je kakva je pa ako se odlučiš da je prodaš, ako misliš da je za prodaju nekom forumašu (meni) javi se. Ja sam pozajmio istu takvu pa bih da je vratim nazad.