cvejka
Član
ja imam ag tronik s1 i nemam tih problema.Kad radim i sa jednom sekcijom isto mi radi kao i sa svim otvorenim ventilima
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ma to mi se ne uklapa u tragove nikako. A ako prskam 22 da mi se uklapa, donekle, (ima šema) onda ostaje neoprskano na sastavima po nekih 15cm. Nego mi drugo sad palo na glavu (pamet)! Pa jbt ima onih '' ćušnutih '' dizni koje prskaju polovinu širine mlaza. Nzm koja im tačna oznaka niti naziv ali evo sad sam se setio da ih drugar dobio sa vučnom AGM. Zatvorim dizne na 13 metara zahvat a prskaće ~12.5. Valjda. Eee, sad još samo da vidim koliko mogu dobiti za ovu moju Rau i da vidim da li je poznanik prodao njegovu sa 15m krilima. Sad ću okačiti sliku pa dajte neku procenu.A sta ti ima veze u kukuruzu? Prskaš 21 red i to je to.
Nema tih točkića, grane uključuje/isključuje kompjuter preko elektro venila, količinu vode koja ide na krila određuje kompjuter preko protokomera, koji očigledno zeza kad su u pitanju manji protoci. Ili je neki bag u softveru pošto nekoliko kolega sa istim prskalicama ima identičan problem. Prskalica je Agromehanika vučena 1500l sa hidrauličnim granama.@dukej Da ne treba mozda da "iskalibrise" svaku sekciju posebno, kao na mehaničkom regulatoru? Posto vidim da isto ima one točkiće za podešavanje povrata.
I da proveri da li je u ag tronik unešen dobar broj dizni po sekcijam.
ja imam ag tronik s1 i nemam tih problema.Kad radim i sa jednom sekcijom isto mi radi kao i sa svim otvorenim ventilima
Dukej mogu pitati drugara on ima Agromehaniku sa kompom samo što je značajno mlađa prskalica pa nzm da li je isti komp.
jeste.Kupljena letos sa ag tronik s1 sa antenom za brzinuJe l' to neka novija verzija?
Dukej tako isto radi i moj S1. To je sasvim normalno jer prskalica ne meri pritisak vec protok tecnosti. Moja prskalica prska u litru, bukvalno. Izuzetno je precizna. Zna po nekad da izgubi gps signal, ili da na tren sara sa kolicinom po hektaru, ali to je delic potrosene vode. Na kraju se ispostavi da spram povrsine i zadate litraze razlika nikad ne bude veca od 5 l na prskslicu od 1200 l.
A pitanje je da li ja bas uvek zadam tacnu pocetnu vrednost, bas u tih 5 l.
Pozdrav dali je neko repario razvodnik na prskalici agromehanika? Pravi mi problem jer onaj tockic za regulaciju pritiska ne radi kad treba spustiti pritisak. Moram zaustaviti pumpu pa tek onda smanjivati pritisak i onda kreniti prskati. Msm u radu se ne moze smanjiti pritisak a moze se povećati. Ili je najbolje kupiti novi razvodnik