paorpaor
Član
0.5 m je preporuka, ali nekad se ne moze bas u potpunosti ispostovati.
Medjutim ovo sto radi kolega Djula do sad nisam vidjao.
Medjutim ovo sto radi kolega Djula do sad nisam vidjao.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kolega nista lose nisam mislio nego ko i sto sam kazes tu smo da pomazemo jedan drugom savetima ili kako vec...Sto mora odmah strucnjaci.Tu smo da ucimo jedan od drugog i da ukazemo ako neko negde gresi.Jel to vazi i za herbiocide ili samo za fungicide,jer korov se lepo osusio.
Da ti kažem?Jel do kraja ima neko Biardzki prskalicu, interesuje me onaj njihov kopir sistem grana kako to radi ? Cini mi se da nije najsrecnije resen.
Nista ako se na mojoj desi nemili dogadjaj ili cu doci po tog skota ili cu kupiti sebi. Ide mi na zivce sto nema rezultata za mlade.Da ti kažem?
Na većoj prskalici se desio nemili vanredni dogadjaj pa je Skotarek odradio prskanje suncokreta na crno,onako na brzaka...
Probusis busilicom rupu gde hoces da bude dizna, ne treba ti vodovodzija. Svakako kada strafis nosac dizne ima gumicu da ne curi pored. Agrometal prskalice imaju sve sa takvim cevima uradjene grane koliko sam imao prilike videti.Dešava mi se da posle 2 godine moram da menjam crevo na kome su dizne iz razloga što probije mlaz na mestu gde je pričvršćena za metalnu cev sa one dve metalne kopče. Stavim pre zavrtanja kao podlošku parče gume od bicikla da ublaži trenje ali ne vredi, uvek tu procuri i onda zovi B.Jarak da šalju novu. E sad mi reče jedan kolega da uzmem onu vodovodnu, ona je kaže jača i deblja ali treba onda i da se izbuše rupe i zavari čep na kraju . To valda isto radi vodovodžija.
Jeste da nije ista prskalica, ali ja sma menjao cevi na Morava prskalici. Kupio klot cevi, obelezio rupe i busilicom izbusio. Nista strasno. Ako nema onih linija po cevi, samo treba u liniji ih dobro izbusiti i to je to.Dešava mi se da posle 2 godine moram da menjam crevo na kome su dizne iz razloga što probije mlaz na mestu gde je pričvršćena za metalnu cev sa one dve metalne kopče. Stavim pre zavrtanja kao podlošku parče gume od bicikla da ublaži trenje ali ne vredi, uvek tu procuri i onda zovi B.Jarak da šalju novu. E sad mi reče jedan kolega da uzmem onu vodovodnu, ona je kaže jača i deblja ali treba onda i da se izbuše rupe i zavari čep na kraju . To valda isto radi vodovodžija.
Komet pumpa kao pumpa je dobra, ali zavisi u kakvom je stanju ta što si kupio, koliko je matora, da li su oštećeni navoji od rastavljanja-sastavljanja.... Jesi uzeo onu sa K/P iz Temerina? Meni bi trebala jedna, pa ako se odlučiš da prodaš-javi se.Kolege kakva su vam iskustva sa komet pumpama(105lit),kupio sam jednu a nije mi nesto ni potrebna, razmisljam dali da je ostavim ili da je gurnem dalje?