Prskalice

A dobro ako je tako, ja znam da mogu odnijet 1100 litara zato i punim, da je muka isusova nije, da je lako isto nije, ali ide.

Frenky spoljnji cilindri?
Za Rakovicu je dovoljno što je silujem sa šestorednom Majevicom, gledam da je sa prskalicom ne mučim previše.

Само би кмекно хидраулик да нема то појачање,мада и овако је на граници да се избекељи

Clan BataSrle ima od 800l sa 12m hidrogranama i 82.1 ima sta da nosi,a dodao mu je jos 300kg tegova,mislim da je to puna kapa za taj traktor. Ja kad budem menjao prskalicu,sigurno ce biti vucena

Što se bojite vučene prskalice? (niste valjda specijalci za vožnju u rikverc). Koji su razlozi protiv? Mali traktor velika prskalica. 539-542-549 od 1500L ladno.... 820 može da vuče 3000L skoro da je ne oseća.

agromehanika 1200 litara,15m HLX

ovu prskalicu 105-ica nosi bez problema tako da ne vidim razlog zasto je 892rm nebi nosio

Poslednja izmena:
Nemamo ni svi isti kriterijum.
Drugi kolega ima NH TD5 110ks, ima AM 800l sa 12m MRX grane i kaze NH ima sta da nosi.
Jedan covek ima 3 Agromehanike od 1500l i vukao do ovog proleca sa 577, kaze u tabli kad upadne u tragove ili nizi deo i 577 vristi.
Ovi na ekonomijama sa NH TD5 110 vuku Amazonke 2200l sa 18m granama, to im je standard da bi lepo radili.

Danger, dobro što Agromehanika ne pravi nošene prskalice od 2000lit. Za čas bi došli do nje! :)
Auuuu, a ja mislio starca imt-a da uposlim sa vučenom od jedno 3-4000lit a on sa 1500 vrišti.

Danger, dobro što Agromehanika ne pravi nošene prskalice od 2000lit. Za čas bi došli do nje! :)
Auuuu, a ja mislio starca imt-a da uposlim sa vučenom od jedno 3-4000lit a on sa 1500 vrišti.
Zavisi koliko njiva radis, ovaj sa 577 radi u nekoliko atara i ima dosta u tablama de bude malo mekse,malo brega...
Ima i junaka sa 539 sto nju vuku.

Auuu,2 tone ,svaka cast.Ovi gori kukaju ne mogu ni tonu nositi xd.Pretpostavljam da 1025 ima poluosovine,poluge,ramena ,sve jace,kao kod 1221,u temi rusvaji je mislim pricano da oni imaju kao taj zadnji trap od 1221,nisam siguran.

Nazad
Vrh