Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pojavio mi se problem sa Diznama IDK 04 keramika (u upotrebi su do sada oko 800kj prskanja) Od 30 dizni svaka prska bulvalno za sebe. Neka magli, negde su kapi velike 4-5mm negde sitne. Svaka dizna da kažem ima različitu širinu ( ugao ) prskanja.... Šta bi to moglo da bude....? Okrećao sam tripleks menjao razne dizne probavao šta sam imao ST 06 ST 04 ST 02 LU 04 dizne rade perfektno. TR 03 dizne rade perfektno. Jedino te IDK prave problem. Radni pritisak je 2 bara. Sve na prskalici radi, namešteno je kako treba, da ne bude tih pitanja. Jedino dizne *ebu rasturaju. Došlo mi da ih polupam čekićem jednu po jednu.
Jedino mi ostaje da sumnjam na to da je "ušla neka prljavština" u diznu ili injektor i da ne može da funkcioniše kako treba? Šta Vama pada na pamet? Da li je neko imao sličnih problema?
Noću je dobro zbog vetra, uvek slabije duva.Koliko vi imate površina za prskanje kada morate noću i po mraku?