Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Hvala za slike, gde si nabavio taj drugi manometar? Jesi nabavio manometar pa sam dodao crevo?Evo obećanih slika.
Najveći manometar je namenjen da bude kontrolni, tj. za proveru tačnosti ostalih manometara. Klasa tačnosti mu je 0.2 i njega prvo moram odneti negde (samo gde ? ) da ga prvo baždarim.
Sledeća dva koristim za proveru pritiska u gumama (i vazdušnoj komori u prskalici), ovaj srednji sam skoro kupio, ima klasu tačnosti 1.0 i sad mi je on glavni, a dok njega nisam uzeo koristio sam onaj treći od 10cm.
Hvala za slike, gde si nabavio taj drugi manometar? Jesi nabavio manometar pa sam dodao crevo?
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Ja to testiram na sledeci nacinKoliki treba biti pritisak ako bi se islo brzinom cca.8kmh da bi se potrosilo 300 l vode na 1 h ?
Od zemlje do otvora 184cm...Imam molbu za vlasnike Agromehanikine prskalice od 1000l. Da li može neko da izmeri visinu od zemlje do poklopca tj do otvora za sipa je vode?