Ne postoji više za 20-30dinara dizna nigde, jedino možda polovne Podigli cenu na 100dinara odavno.Ja kupim obične crvene četvorke 20-30 dinara komad i završim posao, bio vetar ili ne.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne postoji više za 20-30dinara dizna nigde, jedino možda polovne Podigli cenu na 100dinara odavno.Ja kupim obične crvene četvorke 20-30 dinara komad i završim posao, bio vetar ili ne.
Dukej a kada su grane od 8 metara, to jest sa 16 dizni s'tim da stara rau prskalica(grane sa sajlama) izmedju dve centralne dizne ima mozda 35-40cm ?
Sa idk sam trošio 87,5 litara po hektaru u herbicidnim tretmanima, u fungicidnim 140 litara po hektaru i nikad greške. Sad sa idkt planiram istu potrošnju a još bolji učinak pogotovo sa fungicidima.
Послато са SM-J530F помоћу Тапатока
Dizne IDK 3, pritisak 2 bara, IMT 577 3. brza na 1500 obrtaja - 13 km/h.Којим дизнама и на колико бар.прскаш са тако мало воде?
Smanji potrosnju na oko 85l pa ces videtiJa koristim moavinu prskalicu sa plavim diznama ( trojka) pritisak oko 3bara a količina vode 100 litara po lancu-jutru ili ti 170 litara po hektaru.Verujem da bi četvorke bile bolje jer ove ne vole vetar
Neka hvala. Oko 200 l i sigurica da ce svaku centimetar biti pokriven. Jos malo pa ce biti da se prska sa sredstvom plus vode koliko se ispere ambalaza.Tako je. Svi se žale kako sa trojkama ne mogu da prskaju po vetru a niko neće da smanji pritisak. IDK 3 može da radi i na 1,5 a dvojke čak i na jedan bar. Nekoliko puta sam ovde spomenuo člana baderljicu koji je sa prskalicom od 1000 litara oprskao 50 jutara sve uspešno...
Послато са SM-J530F помоћу Тапатока
Moras da stavis 9.5 gumeAla vi vozite po po njivama .
Upeglane su mi njive ali bas treba da ti je mirna ruka da drzis pravac sa navigacijom na tim vasim brzinama. Kada sa 7 8 na sat izadjem na leniju hocu bre da nekada ispadnem iz traktora kakve su lenije neke u atarau.
Mi vec godinama 8 na sat idk 3 bara 175 l/ha vode.5 ha izvucem iz moje 800l rau prskalice jer do cepa stane jos 100l tako da 900l , rusvaju nije teret. Kraina ide sa 3000l vode za nama tako da dosta se uradi.
Sent from my iPhone using Tapatalk