Prskalice

Dukej izbriši koju poruku na PP nemogu da ti pošaljem

. Sad sam gldeao na mojoj prskalici što sam jesenas uzeo, RAU 660l na njoj su dizne na kojima samo piše TEE JET SS11006,e sad zanima me zna li neko šta o njima,kakve su i za koji tip prskanja su,čudime samo da na njima nepiše koje proizvodjač,
hvala unapred:ppozdrav:

video sam ovu sliku na netu
pa da priupitam dali je neko nešto slično radio
imam jedan tank od mio standard prskalice od 440l koje mi ničemu nesluži
dali bi mogao da ga stavim fiksno na prednji kraj skromnog imt 560 i kako bi on to podneo
nazad bi bila prskalica od 660l i kako to povezati u jedan sistem

filling_sprayer.jpg

Pa ako na 539 moze 400l napred i nazad sejalica nodet 4 reda onda sto na 560 nebi moglo ovako nesto :)

@diklofen, ja imam takvu prskalicu sa 15 metarskom granom, ali sam joj dogradio rezervoar za čistu vodu od 100 l. Fabrički prskalica je AGS 600N, i teška je 150kg, plus grana MRX15 ima 170 kg (podatci na deklaraciji), tako da zajedno ima 320 kg, plus voda. Ja ovu moju nosim sa 577, i mogu ti reći da mu je sa onim dodatnim rezervoarom puna kapa :osmeh:.

pozdrav
zanima me dali je neko vadijo radilicu i klipnjace iz pumpe, i kako se to radi meni se nesto ne da pa se bojim da nesto ne polomim.
radi se o agromehanika prskalici stari tip 1984 g.

Kapacitet je 1000 litara, grane su 15 metara. isto kao i na onoj beloj koja je stara 2-3 godine. cena je 3880 evra.

@N.A. ja prskalicu drzim podignutu kad sipam hemiju, pa zato sluze merdevine :D A kad mi ti dodjes da vidis sta imam u situ, kako cu ti pokazati? lepo imas dve stepenice , pa se penji :D

@kishrobert Sve tri su ispravne i sve tri ce raditi ove sezone.

Da li je neko remontovao pumpu sam ,u pitanju je pumpa RAU 100 litarska(660 l je bure)nedrzi mi pritisak u pumpi.

Ako je zračna membrana tresu crijeva i kad napumpaš onu "glavu" ne drži pristisak. Ako su membrane sa strane onda mješa ulje i vodu i izbija van na čep. Najvjerojatnije ventili ili regulator.

nemesa mi ulje i vodu a kompletan regulator pritiska sam kupio nov.Manometar jedva da se malo pomeri kad zategnem onu oprugu za regulaciju.Jel tu membranu mogu sam da zamenim?Odvrnem glavu stavim novu membranu i zavrnem.

Nazad
Vrh