Prskalice

Znam ja gde mozes da nadjes i to : pocinkovane grane , sa cevima od nerdjajuceg celika itd.

@Lucky prskalica je placena 820e stim sto sam j trazio jos dve dodatne podele za grane tako da sam to doplatio 20e inace je 800e
Ja sam trenutno pravim za sebe jednu od 660 litara i koštaće me oko 850 eura.
Razlika od tvoje je sto ima nivelisuce grane, agromehanikin regulator, nosaci dizni su Arag i konstrukcija je dosta jaca. Grane i ram 130Kg.

fot0730.jpg

Gde kupite delove za RAU prkalice , meni bi trebalo garnitura ventila i gumice za regulator pritiska.?

Poslednja izmena:
Zanima me jedno malo pitanje. Kakva je razlika izmedju prskalica koje imaju pumpe , koje mogu napraviti pritisak i do 60bari. I ovih obicnih pumpi koje prave pritisak do 15bari ? evo i slika.

r1xx7c.jpg
ypaww.jpg

Radi se o istoj marki prskalica i sve je isto , samo pumpe nisu iste.

Saznao sam zasto neke prskalice poseduju pumpe visokog pritiska. Te prskalice se koriste pored prskanja njiva i za prskanje vocki. Tako da sa tim pumpama visokog pritiska moze se prskati i do 15m visine bez ikakvog problema.Cak se mogu kaciti 2 pistolja u isto vreme.

Kad bi natrpo ram za tegove tegovima možda i bi...Ono sam bio za njega kvačio samo dok sam tariro pošto on nema kabinu pa je lakše palit i gasit kradan.

Ljulja se nego šta,ja sam moju od 600lit,u koju staje 750lit tri puta kačio na rusa,za crno prskanje,PRVI put,ZADNJI put i NIKAD VIŠE,ide kud on 'oće,lepše ide 75ice bez tegova sa njom nego rus,a 558 može da je voza praznu,jer je prazna 350kg

Hvala hteo sam da znam kolko bi trebo da bude traktor težak da bi je nosio pošto ja sa rusom ili univerzalom neću prskati 100% :osmeh:

Ljulja se nego šta,ja sam moju od 600lit,u koju staje 750lit tri puta kačio na rusa,za crno prskanje,PRVI put,ZADNJI put i NIKAD VIŠE,ide kud on 'oće,lepše ide 75ice bez tegova sa njom nego rus,a 558 može da je voza praznu,jer je prazna 350kg
Nepricaj gluposti.Ja moju agromehaniku 660l 15metara nosim sa ursusom 355 bez ikakvih problema moze i bez tegova sa rusom sam nosio par puta kao da nema nista nazad.Mtz 820 moze da nosi 1200l bez ikakvih problema

---------- Poruka napisana u 18:25 ---------- Prethodna poruka je at 18:22 ----------

Kod nas u selu ima ih vec koliko hoces tih od 800l nose ih imt 560 bez problema.Ima je jedan clan foruma koji je nosi sa 560

Nazad
Vrh