Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja sam trenutno pravim za sebe jednu od 660 litara i koštaće me oko 850 eura.@Lucky prskalica je placena 820e stim sto sam j trazio jos dve dodatne podele za grane tako da sam to doplatio 20e inace je 800e
Agroart St.Pazova imas sve.Ljudi gde da nadjem grane prskalice sa diznama,prskalica je kranj 440l?sad su na njoj bakarne cevi i jako su lose krpio sam sto puta?
Vi koje dizne koristite na koji pritisak koliko lit/ha i km/h i kako vam ponasa, jer i to planiram da menjam?!
Nepricaj gluposti.Ja moju agromehaniku 660l 15metara nosim sa ursusom 355 bez ikakvih problema moze i bez tegova sa rusom sam nosio par puta kao da nema nista nazad.Mtz 820 moze da nosi 1200l bez ikakvih problemaLjulja se nego šta,ja sam moju od 600lit,u koju staje 750lit tri puta kačio na rusa,za crno prskanje,PRVI put,ZADNJI put i NIKAD VIŠE,ide kud on 'oće,lepše ide 75ice bez tegova sa njom nego rus,a 558 može da je voza praznu,jer je prazna 350kg