Mozda je glupo pitanje, nisam video pa ne znam. Jesu te trake zatvorene, zasticene od vlage?Led trake imas na KP, a i kod naših kineza da kupis.
Hvala unapred.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mozda je glupo pitanje, nisam video pa ne znam. Jesu te trake zatvorene, zasticene od vlage?Led trake imas na KP, a i kod naših kineza da kupis.
Naduvane cene bez potrebe. 100e je skuplja nego prosle godine kada sam ja kupio. Kako su krenuli ovi povracaja samo dizu cene, majku im barabsku!Agromehanika 600 litara, 12 metara grane, kopirajuce, 105 litara pumpa.... 3020 evra nova cena od pre neki dan, sa oni uključivanjem iz kabine, podesavanjem pritiska 3350 evra...
Bela je ona prskalica po Eu standardima. Jedan rezervoar za pranje ruku drugi za pranje prskalice i treći za hemiju (normalno, ne?)Jel to agromehanika , ako je agromehanika to je skroz ok cena .
Koji je fazon da li je zuto ili belo bure ?
Sa žutim? Si siguran?Dobijes i za pranje ruku.
Послато са Redmi 6A помоћу Тапатока
Jesi imao priliku da stojis pored jedne i druge , mislim da je velika razlika kad sam video varove na somborskoj u momentu sam odustao od nje .Ja sam takođe u fazonu prskaluce i mislim da če biti definitivno somborska. Razlogg je što je domća a po kvalitetu ne vidim neku znatnu razliku između nje i agromehanike.
Jedini uslov koji mora biti je da ima hidraulično otvaranje grana.
Da stavljam naspram dizne samo led module ,ilisamo izmedju dizni?Da ja stavljam na krila osvetljenje stavio bi po jedan modul izmedju dizni. Vec su i fabricki dobro zasticeni od vode. Imam ih montirane na drugim mestima i dobro osvetljavaju.
LED MODUL 3528 2-LED BELI 0109125 | Woby Haus Online
- Dve SMD 3528 LED diode - IP65 zaštita - 12V/0.3W - Za izradu svetlecih reklama, rasvete u objektima...www.wobyhaus.co.rs
Nisam se još odlučio ,onako na patriotsku kartu sam izabrao nju,vidim da ih ima dosta članova pa nije bilo nekih primedbi.Jesi imao priliku da stojis pored jedne i druge , mislim da je velika razlika kad sam video varove na somborskoj u momentu sam odustao od nje .