frenky
Član
Samo izmedju dizni po jedan modul. Mislim da razumes da ovi na slici su sastavljeni ali da se to raseca. Jedan modul cine u ovom slucaju dve diode.Da stavljam naspram dizne samo led module ,ilisamo izmedju dizni?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Samo izmedju dizni po jedan modul. Mislim da razumes da ovi na slici su sastavljeni ali da se to raseca. Jedan modul cine u ovom slucaju dve diode.Da stavljam naspram dizne samo led module ,ilisamo izmedju dizni?
Znamo mi šta je dobro, ali nam nedostaje površine da bi se ona isplatila. Znači, agrometal, agromehanika, biardzki itd, itd.Hardi pa 10 mesta prazno. I tek onda sve ostalo po meni
Ove amazonke teraju vlasnici, nisu toliko veliki da radnici teraju. Ićiće te ihahaj, vodi se računa o njima.
A za cafini ide glas da puca.
Kad si kupio to od 1200 hidrosklopivu i imas li i agrotronik ??Kod mene je evo vec treca agromehanika. Prva bila od 440 l standard, pa od 800 l euro bure i sad od 1200 l hidro rasklopiva. Nigde ni jedna nikad nije pukla ili da je imala neki feler. Potrebno je samo voditi racuna o prskalici a ne voziti po lenijama 20+ km/ha.